About

summer hair10


Hei, ja tervetuloa!

Tämän blogin kirjoittajana toimii 30-vuotias tamperelainen mediakulttuurin maisteriopiskelija Maria, joka rakastaa vaatteita. Heijastuspinnassa mukana ovat tyylin, kauneuden ja ihanan inspiraation lisäksi pelit, elokuvat, kirjat ja maailman tapahtumat, kaikki suloisessa sopusoinnussa.

Olen on myös scifi-nörtti, itsejulistautunut pukeutumisenvapausaktivisti ja Piraattipuolueen jäsen, jonka listoilta olin myös kansanedustajaehdokkaana kevään 2011 vaaleissa sekä kunnallisvaaliehdokkaana syksyn 2012 ja 2017 vaaleissa. Opiskelen Tampereen yliopistossa Viestinnän, median ja teatterin yksikössä. Työkseni koordinoin viestintää ja markkinointia. Aikaisemmin olen myös kirjoittanut Kaupunkilehti Tamperelaiseen ja ollut freelance-bloggaajana erilaisissa yhteisöissä, tapahtumissa ja julkaisuissa.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla: 
maria.morri (at) gmail.com

Heijastuspinnassa on tehty yhteistyötä mm. seuraavien yritysten ja brändien kanssa: Only, Vila, LUMI Accessories, Esprit, Bianco, Eple and Melk, Spartoo, Zalando, Essie, Rimmel, Isadora, XZ, Veikkaus, Cloetta, Golden Cap, Lidl: Sportyfeel.

Blogin sisältöyhteistyöt ovat suuresta tarjonnasta tarkoin valikoituja, jotta sinä lukijana saisit niistä mahdollisimman paljon irti. En harrasta piilomainontaa: kun kyseessä on mainospostaus, löydät siitä kyllä selkeän maininnan postauksessa. Affiliate- eli kumppanuusohjelmalinkit on merkitty teksteihin tähdellä (*), tämä tarkoittaa sitä, että linkkejä klikkaamalla ja nettikaupasta ostamalla tai muista linkkeihin liittyvästä aktiviteetista bloggaaja saa korvausta. Periaatteena kaikessa Heijastuspinnassa esiintyvässä mainonnassa on pyrkimys tuoda esiin tuotteita ja toimijoita, jotka ovat bloggaajan mielestä kiinnostavia, ja joista voi olla lukijoille iloa ja hyötyä. Heijastuspinnasta löytyy myös tuotekritiikkiä, koska sekin voi olla lukijoille hyödyllistä tietoa.

Rakastan mustia vaatteita, Farscape ja Game of Thrones -televisiosarjoja, hajuvesiä, sananvapautta, tietokone- ja konsolipelejä, maantiepyöräilyä, Alan Mooren sarjakuvia, Frank Herbertin Dyyni-trilogiaa, Darren Hayesia, mustia pillifarkkuja, valokuvausta, tiedon vapautta, skumppaa, nasevia sitaatteja ja kaikkia leffoja, jotka saavat ajattelemaan.

Tyyppinä olen kaikkien ihmisten tasa-arvon kannattaja ja vahvasti arvoliberaali. Uskon siihen, että jokaisen aikuisen ihmisen tulee saada elää elämäänsä siten kuin haluaa, eikä ole muiden asia estää tai holhota tätä. Uskon myös siihen, että ihmiset tarvitsevat kipeästi toisiaan, ja siksi meidän on yritettävä kohdata kanssaeläjät myötätuntoisesti ja hyväntahtoisesti, mutta kuitenkaan omaa itsenäistä ja kriittistä ajatteluakaan unohtamatta. Kuitenkin asioita on syytä tarkastella useammasta näkökulmasta, sillä harvemmin yksi näkökulma riittää valaisemaan koko ilmiötä. Kaikkiin kysymyksiin ei myöskään ole helppoja vastauksia tai edes yksinkertaisia tapoja löytää niitä. Tärkeintä on pyrkimys aitoon mahdollisuuksien tasa-arvoon tunnistaen yhteiskunnan rakenteet, jotka asettavat ihmisiä eriarvoiseen asemaan mm. ihonvärin, sosioekonomisen aseman, sukupuolen, seksuaalisuuden, vamman, uskonnon tai etnisyyden perusteella.

Uskon myös gandhimaisesti siihen, että tulisi olla itse omassa elämässään se muutos, jonka haluaa maailmassa nähdä. Tai edes yrittää olla. Elää omien arvojensa ja periaatteidensa takana seisten silloinkin, kun se on vaikeaa. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse olla täydellinen.

Viihdy ja jaa ajatuksesi!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...