18.12.2016

Brisbanesta Gold Coastille, osa 3

Kylmyyden keskeltä on aina yhtä kaihoisaa katsella kuvia matkoilta ja muistella aurinkoa. Niin myös nyt katsellessani kuvia viime talven pyrähdyksestämme Australiaan, Brisbaneen ja Gold Coastille. Loputon hiekkaranta, voimakkaana pauhaavat aallot, korkealle rannan tuntumasta kohoavat pilvenpiirtäjät... Ja aurinko, jonka paahteen viilentää vain rannalla koettava merituuli. Maisemat päivästä iltaan kuin maalauksia. Sillä rannalla olisin voinut viettää jokaisen iltani, vain katsellen ja hämmästellen värien harmoniaa.

Minulta kysytään melkein joka kerta Australiasta puhuessani, että mahdoinko opetella surffaamaan. Voin sanoa, että kun kerran käy uimassa kahlaamassa ja tajuaa aaltojen voiman, miettii asiaa vakavasti kaksi kertaa. Rantaveden ylettyessä polveen seuraava aalto voikin nousta kaulaan asti. Takaisin mereen vetäytyvä aalto on viedä jalat alta ja koko tytön mukanaan. Rakastan vettä, rantoja ja meren katselua, mutta vesieläimeksi minusta ei olisi. Olen se tarkkailija, joka dokumentoi simpukankuoria ja työntää varpaat kosteaan hiekkaan, mutta pitäytyy turvallisen välimatkan päässä itseäänkin käsittämättömämmistä voimista.

Otin aika monta kuvaa. Osa otoksista päätyi printin kautta kehyksiin koristamaan uutta kotiamme. Kiitos taas Nooralle ja AJK:lle matkaseurasta. Tyyppien reissaamista (silloin, kun eivät asu meillä matkalaukkuineen) voi seurata heidän blogistaan Suuri seikkailu.

perfect paradise-31 perfect paradise-33 perfect paradise-26 perfect paradise-56 perfect paradise-64 perfect paradise-91 perfect paradise-69 perfect paradise-17 perfect paradise-105 perfect paradise-111 perfect paradise-120 perfect paradise-130 perfect paradise-114 perfect paradise-136

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...