11.4.2016

Viikon asu

Heis, edellisestä asukuvailusta on jo tovi, mutta nytpä voidaan korjata asia! ;) Totuuden nimissä kuvat on otettu jo viime viikolla, mutta sehän nyt on ihan tyypillistä harvatahtisille bloggaajille.

grey coat pink sneakers-1

Olen todennut, että kun kaduilla voi kulkea ikään kuin olisimme kuivalla maalla, emmekä keskellä suota tai rämettä (fiilis räntäkausilla ja vesisateisina päivinä), käärin lahkeeni ja vedän sniikkerit jalkaani. Ah, pinkki, sinua on kaivattu.

Takki: Isabel Marant x HM / Kengät: Nike Ultra Moire / Farkut: Filippa K / pipo: HM

grey coat pink sneakers-2 grey coat pink sneakers-3

Sain viritettyä musavermeet, vihdoinkin, uudessa asunnossamme. Kunhan Sonos popittaa, alkaa tuntua jo ihan kodilta kaiken järjestelyn, maalaamisen, vaatekaappien kokoamisen ja vielä kerran järjestelyn jälkeen. Vielä kun saisi löhökelpoiset ulkokalusteet parvekkeelle hankittua, niin olisin ihan valmis hyväksymään etelähervantalaisuuden itsessäni puolentoista vuoden keskusta-asumisen jälkeen. Sitten voisi kenties miettiä jo tupareitakin.

Mukavaa kevätviikon alkua kaikille!

1 kommenttia :

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kiva asu ja varsinkin noi kengät. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin, Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin+ osallistu arvontaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...