24.1.2016

Pakkaspäivä Tampereella

Hei vaan, ihmiset!

Kovat pakkaset ovat laittaneet pukeutumisesteetikon koville: käytännöllisyys ajaa armotta edelle, kun mittari näyttää -25 astetta, riesana on heikko ääreisverenkierto ja krooninen palelu. Untuvatakit, hassut lampaankarvatöppöset, suuret neuletakit, fleecet ja tietenkin villasukat ovat olleet osa vakkarivarustusta niin kotona kuin toimistollakin. Onneksi edes pakkassään kirkas auringonpaiste lämmittää mieltä, jos ei niinkään ihoa. Onneksi Australia lähestyy.

(Tampere-vinkiksi voin muuten sanoa, että kannattaa käydä ehdottomasti tsekkailemassa kirkkaana päivänä auringonlaskua Moro Sky Bar kattoterassilta. On aika huikeat näkymät.)

snowy sunset near evolvit-8 snowy sunset near evolvit-7 snowy sunset near evolvit-3 snowy sunset near evolvit-4 snowy sunset near evolvit-1 snowy sunset near evolvit-6 Meitsin työpaikka, hih snowy sunset near evolvit-5 snowy sunset near evolvit-9

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! ^^

2 kommenttia :

Saila kirjoitti...

Jestas, onpas makeita Tampere-kuvia :) Asuin joskus vuosia sitten Tampereen nurkilla, ja iski oikein kunnon nostalgia näistä otoksista!

Saara kirjoitti...

Todella kauniita kuvia oot saanut napsittua. sky barista on kyllä todella hulppeat näkymät niin kesällä kuin talvellakin, kun näkee joka suuntaan ja pitkälle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...