23.12.2015

Hyvää joulunodotusta itse kullekin!

Morjes!

Hetki on vierähtänyt edellisestä postauksesta, pahoitteluni, mikäli se on jossain aiheuttanut ihmetystä tai huolta! Suurin syy nettihiljaisuuteeni lienee siinä, että meikälikka sai uuden duuninpaikan! Omaa alaa enemmän ja vähemmän liippaavia assarijuttuja on ollut tosi kiva päästä tekemään, ja siinäpä sitä aikaa onkin sitten vierähdellyt tovi jos toinenkin. Varsinkin, kun vielä päälle tekee myös vanhaa duunia ja kaiken huipuksi yrittää vielä opiskellakin. Huh, mähän kuulostan yhtäkkiä jopa tehokkaalta tyypiltä.

Joka tapauksessa, haluan kiittää teitä kaikkia jo nyt tästä vuodesta. Blogiani en ole suinkaan lopettamassa, vaikka on mahdollista, että postaustahti saattaa hidastua entisestään. Kun ensin tekee toimistotyötä suuren osa päivää, ei hirveästi tee mieli viettää loppuakin osaa päivästään koneen äärellä. Olen alkanut arvostaa liikuntaa taas ihan uudella tasolla. :D

Erittäin hyvää joulua, saturnaliaa ja keskitalven juhlaa kaikille! ^^ Nauttikaa vapaa-ajasta tehden jotakin teille mieluista, tai jos huvittaa, ollen tekemättä mitään. Kertakaikkiaan, nyt on tilaisuus siihenkin.

Son moro!

candy trousers-15

 P.s. Tässä teille hyvä biisi joulunpunaisissa väreissä: Emma Salokosken Kiellettyjä asioita. ^^

6.12.2015

SP LuxeOil-arvonnan voittajat ovat selvillä!


SP luxeoil-6

Heissan!

Olipa hauskaa, että SP LuxeOil -arvonta keräsi niin paljon osallistujia, kiitos kaikille osallistumisesta! Arvonta on nyt päättynyt, ja olen arponut kaksi voittajaa. Onni suosi tällä kertaa Sirkkua ja Verttulia, joten jos tunnistatte itsenne, tsekkailkaas mailinne, teille on postia! :) Onnea voittajille!

Mukavaa itsenäisyyspäivää ja alkavaa viikkoa kaikille! ^^

1.12.2015

Arvonta: SP LuxeOil -jouluboksi!

SP luxeoil-7

Yhteistyössä: Wella

Moro! Olitte edellisestä Wellan hiustuotearvonnasta sen verran innoissanne, etten epäillyt heittää näin pian kehiin myös toista hiustuotearvontaa, varsinkin, kun tuotteet ovat jälleen kerran laadukkaat.  Tässä muuten samalla loistava joululahjavinkki kaikille hiustenhoitoa arvostaville pitkätukille, perheenjäsenelle, ystävälle...

Wella-brändeihin kuuluva SP LuxeOil on minulle aikaisemmin tuttu lähinnä kampaajani kautta, mutta sarjan hoitava ja hiusta paikkaava keratiinieliksiiri on ollut minulla siksi käytössä (onkohan menossa kolmas tai neljäs ostamani puteli), ja se on ollut yksi viimeaikaisia lempituotteitani. Minun on itse asiassa pitänyt esitellä se teille jo aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, varsinkin, kun nyt teilläkin on tilaisuus päästä kokeilemaan tuotetta. ;)

Sp luxeoil-1 SP luxeoil-3

SP LuxeOil -sarjan tuotteet ovat siis nimensä mukaisesti hoitavia öljyjä sisältäviä, ja ne auttavat hiuksen keratiinikerroksien hoitamisessa ja paikkaamisessa. Keratin Protect Shampoo ja Keratin Conditioning Cream -hoitoaine sisältävät mm. argan-, jojoba- ja manteliöljyjä, ja ne sopivat vaikka päivittäiseen käyttöön. Hoitoaine myös lupaa olevansa kevyt, mikä arvatenkin tekee siitä erinomaisen kaikille hentohiuksisille. Oma luonnonkihara kuontaloni (joka kuvissa on työllä ja tuskalla suoristettu :D) ei ole raskaammistakaan aineista moksiskaan, se vain imee kaiken itseensä. Pitäiskin joskus varmaan kokeilla sarjasta löytyvää hoitavaa hiusnaamiota.

SP luxeoil-10 SP luxeoil-9 SP luxeoil-8

Reconstructive Elixir -hoitoöljy puolestaan on hiuksiinjätettävä, öljymäinen hoitotuote, jossa on ihanan mausteinen ja makea tuoksu. Olen muuten saanut livenä kehuja, jos joku on erehtynyt hiuksiani nuuhkuttelemaan. Joskus tukkaa laittaessaan sitä meinaa itsekin sortua siihen. :D Hoitoöljyä voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, se silottaa ja suojelee hiusta, tekee siitä todella pehmeän ja antaa kiiltoa. Kuten sanottua, tykkään tästä tuotteesta oikeasti tosi paljon, ja olen ostanut sitä jo useamman pullon aina edellisen loppuessa. Jos lähden reissuun, mukaani lähtee itsestäänselvästi tämä ja muotoilurauta. (Tästä on olemassa myös pienempi, matkakokoinen puteli, vinkkivinkki!)

SP luxeoil-6

Sain suosikkituotteeni ohella tosiaan testattavaksi myös sarjan shampoon ja hoitoaineen. Alun perin olin ideoinut, että kokeilisin ja testaisin perusteellisesti tuotteet läpi, jotta osaisin aivan omakohtaisesti kuvailla niiden ominisuuksia teille, mutta kuinka ollakaan, Posti kulki niin hitaasti, että sain tuotteet lopulta käsiini vasta pari tuntia sitten. :) Saatte kuulla testiarviota sitten hieman myöhemmin, mutta luulenpa, etten ainakaan tule pettymään, ettekä tekään.

Ja sitten siihen jouluboksin arvontaan..... :) Jouluarvonta, jee!Arvon jälleen KAHDELLE onnekkaalle Wellan LuxeOil -jouluboksin, jotka molemmat pitävät sisällään nuo samat, kuvissa esiintyneet tuotteet (arvo 54,90 €):

SP LuxeOil Keratin Protect -shampoo (200 ml)
SP LuxeOil Keratin Conditioning Cream -hoitoaine (200ml)
SP LuxeOil Reconstructive Elixir -hoitoöljy (100 ml) 

Osallistumisohjeet: 
* Jätä viesti tämän postauksen kommenttiosioon. Voit kertoa vaikkapa oman joululahjatoiveesi, tai menisikö LuxeOil-jouluboksi lahjaksi itselle vai jollekin muulle... ;)

* Keksi itsellesi nimimerkki, jonka kirjoitat esimerkiksi viestisi perään, se helpottaa asioita sitten, kun huhuilen voittajien perään. :) Toki, jos voit jättää sähköpostiosoitteesi vastauksesi yhteyteen, sekin nopeuttaa asioita. :)

* Osallistumisaikaa on SUNNUNTAIHIN 6. 12. 2015 klo 19 asti. Sen jälkeen tulleita vastauksia ei huomioida. (Tämä siksi, että saisin kenties huhuiltua voittajat kiinni jo sunnuntai-illan aikana, niin saataisiin joulupaketit jo seuraavana päivänä sitten postiin.)

Samaista jouluboksia muuten löytyy nyt kaupoista, joten jos joku laadukasta hiustenhoitoa arvostava läheisesi on vailla lahjaa, niin tämä varmasti on monelle mieleen. :)

Lykkyä tykö kaikille arvontaan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...