23.12.2015

Hyvää joulunodotusta itse kullekin!

Morjes!

Hetki on vierähtänyt edellisestä postauksesta, pahoitteluni, mikäli se on jossain aiheuttanut ihmetystä tai huolta! Suurin syy nettihiljaisuuteeni lienee siinä, että meikälikka sai uuden duuninpaikan! Omaa alaa enemmän ja vähemmän liippaavia assarijuttuja on ollut tosi kiva päästä tekemään, ja siinäpä sitä aikaa onkin sitten vierähdellyt tovi jos toinenkin. Varsinkin, kun vielä päälle tekee myös vanhaa duunia ja kaiken huipuksi yrittää vielä opiskellakin. Huh, mähän kuulostan yhtäkkiä jopa tehokkaalta tyypiltä.

Joka tapauksessa, haluan kiittää teitä kaikkia jo nyt tästä vuodesta. Blogiani en ole suinkaan lopettamassa, vaikka on mahdollista, että postaustahti saattaa hidastua entisestään. Kun ensin tekee toimistotyötä suuren osa päivää, ei hirveästi tee mieli viettää loppuakin osaa päivästään koneen äärellä. Olen alkanut arvostaa liikuntaa taas ihan uudella tasolla. :D

Erittäin hyvää joulua, saturnaliaa ja keskitalven juhlaa kaikille! ^^ Nauttikaa vapaa-ajasta tehden jotakin teille mieluista, tai jos huvittaa, ollen tekemättä mitään. Kertakaikkiaan, nyt on tilaisuus siihenkin.

Son moro!

candy trousers-15

 P.s. Tässä teille hyvä biisi joulunpunaisissa väreissä: Emma Salokosken Kiellettyjä asioita. ^^

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...