11.11.2015

Wella EIMI: Tuotearvioita uutuuksista + arvonta


wella eimi line-5

Yhteistyössä: Wella

Hei vaan!

Sain pari viikkoa sitten testattavakseni Wellan hiusmuotoilutuotteita tänä vuonna lanseeratusta EIMI-sarjasta. EIMI-tuotteita onkin näkynyt jonkin verran blogeissa, ja kuten tiedätte, hiukset ovat allekirjoittaneelle aina tapetilla. Tai naamalla. Tai sotkussa. :D Pidän koko ajan silmäni auki uusien loistotuotteiden varalta, ja kokeilen siis mielelläni uutuuksia mahdollisuuksien mukaan. EIMI-sarjasta tuntuu löytyvän hauskasti yhdistelmä sekä ihan uudenlaisia ja tuoreita, kekseliäitä tuotteita, että sitten turvallisia ja tuttuja juttuja. Wellan arvoina ovat aina olleet jatkuva kehittyminen, uudet innovaatiot ja kampaajiensa koulutuksen kehittäminen. Se näkyy myös tuotteissa.

Sain testiin seuraavat tuotteet:

wella eimi-1-2
Vasemmalta oikealle: Perfect Me (BB-kampausneste) / Sugar Lift (sokerisuihke) / Dry Me (kuivashampoo) / Root Shoot (Tyveen suihkutettava tuuheutusvaahto) / Stay Styled (hiuskiinne) / Extra Volume (muotovaahto)

Näistä EIMI Root Shoot on uutukaisin lisäys yksilöllisyyttä ja persoonallista tyyliä liputtavalle tuotesarjalle, kyseessä on aika mielenkiintoinen idea, nimittäin tyveen suihkutettava vaahto, joka tuuheutaa ja nostaa tyveä. Samalla se lupaa olla lähmäämättä tai tuntumatta raskaalta tukassa. En meinannut ottaa lupauksia todesta, mutta niin se vain on: yllättävän kevyen tuntuinen tuuheutustuote. Vaahtoa suositellaan lisättäväksi kosteisiin hiuksiin ja sitten föönillä kuivattavan hiukset, mutta meninpä ja kokeilin vaahtoa myös ihan kuiviin hiuksiin - ei yhtä stydi vaikutelma, mutta toimii hillitympänä kohottajana.

wella eimi line-2

EIMI Extra Volume on sitten puolestaan perinteisempi muotovaahto. Eipä muuten ole pitkään aikaan ollut puhetta tai pöhinää muotovaahdoista, oletteko huomanneet?

EIMI Sugar Lift on nimensä mukaisesti sokerisuihke, jolla tukkaan saa tekstuuria ja karheutta. Tuoksukin on herkullinen, muttei liian voimakas.

wella eimi line-9

EIMI Dry Me on kuivashampoo – aluksi saattaa ajatella, että nykyäänhän jokaisella muotoilusarjalla ja hiusmerkillä on oma versionsa, koska niin vain pitää olla, mutta pohjimmiltaan erot ovat hyvin pieniä. No, toki Dry Me on tasan sitä, mitä odottaa sen olevan, mutta olin positiivisesti yllättynyt sen raikkaasta tuoksusta, erinomaisen hienojakoisesta suihkesuuttimesta, ja sen hiuspohjaa ärsyttämättömästä koostumuksesta (koska vaikkka miten yrittäisi välttää, aina sitä kuitenkin suihkuaa myös päänahkaan asti). Usein kuivashampoot aiheuttavat tunnissa parissa sen, että allekirjoittanut raapii päätänsä ja kiroilee, vain yksittäiset tuotteet onnistuvat olemaan ärsyttämättömiä. Tässä yksi niistä. Tykkään!

wella eimi line-8

EIMI Perfect Me on toinen yllätyssuosikkini. Putelissa lukee sen olevan BB-kampausneste – wait what, siis BB-tuote hiuksille? Kyllä, aivan oikein. BB-kampausneste sekä kosteuttaa, että viimeistelee hiuksen kiiltäväksi ja pehmeäksi. Se suojaa myös kuumuudelta. Latvani tykkäävät erityisen paljon tästä erikoisuudesta, tällä nimittäin saa kerroksittain leikattujen, kuivumisuhan alla olevien latvojen päät siloteltua siisteiksi suortuviksi. Luonnonkihara kiittää.

EIMI Stay Styled on hiuskiinne, joka antaa joustavaa pitoa. Pullosta tuleva suihke on todella hienojakoista, joten se asettuu helposti tasaisesti pitkin hiuksia. Pikkujoulukausi on alkanut, älkää sanoko, ettettekö tarvitsisi hiuskiinnettä. ;)

wella eimi line-7

Wellalla on tänä vuonna synttärit, hiustalo täyttää jo huikeat 135 vuotta. Hurjaa. Varmaan jokainen meistää muistaakin jo varhaisesta lapsuudestaan jonkin Wella-tuotteen, tuntuu nimittäin, että merkkiä on nähnyt jokaisessa huushollissa, joka on ikinänsä vastaan tullut. Wellan vaikuttava tarina ja matka ihmisten koteja valloittamaan alkoi vuonna 1880 saksalaisen yrittäjän, Franz Ströherin käsistä peruukkien ja hiuslisäkkeiden merkeissä, laajentuen siitä Ströherin lapsien avustuksella uusiin keksintöihin. Nimi Wella syntyi 1920-luvulla, kun ensimmäinen uraauurtava keksintö, permanentti – saksaksi “Welle” – lanseerattiin. (Mistä tuleekin mieleeni, multa kysellään säännöllisesti, onko mun tukassani permanentti – oikeasti en ole koskaan permanenttia tukkaani ottanut. :D)

wella eimi line-12

Siitä lähti nousukiito, kun hiustalo toi kampaajien avuksi ja saataville yhtä jos toistakin permanentintekovälinettä. Löytyi kampaamotuoleja, hiustenkuivaajia ja kampaamotuotteita. Vaalennusaineinnovaatioiden, voidemaisten hiusvärien ja kestovärien ohella Wella kehitti myös kampaajaverkostoa, jota se myös koulutti omalla koulutusohjelmallaan. Wella-logo on peräisin 1930-luvulta. 2000-luvulla Wella liittyi Procter & Gamble -tuoteperheeseen, ja uusien keksintöjen takominen vain jatkui. Yhtenä niistä on monissa hiusblogeissakin esillä ollut hiusvärjäystekniikka, vuonna 2013 markkinoille tuotu Color.id, joka mahdollistaa vierekkäisten, eriväristen raitojen tekemisen ilman foliota siten, että värit eivät sekoitu toisiinsa. Pitkä on historia, vaikuttava määrä keksintöjä. Lisää on odotettavissa.

wella eimi line-10

Koska edellisestä arvonnasta on aivan liikaa aikaa, ja tiedän, että siellä ruudun toisella puolella on monia hiusjutuista kiinnostuneita, ajattelin, että pyöräytetään käyntiin hiustuotearvonta Wellan 135-vuotissynttäreiden ja loppuvuoden juhlahumun, pikkujoulujen sun muiden kunniaksi! Palkintona arvon KAHDELLE onnekkaalle Wella EIMI-tuotepaketin, joihin kuuluvat seuraavat tuotteet: EIMI Root Shoot, EIMI Dry Me, EIMI Perfect me, EIMI Volume mousse ja EIMI-hiuskiinne (arvo n. 100€).

Osallistumisohjeet:
* Jätä viesti tämän postauksen kommentteihin. Voit kertoa viestissäsi, mikä EIMI-tuotteista kiinnostaa eniten, tai jos olet jo kokeillut jotakin tuotetta, voit myös kertoa omat vaikutelmasi. :)
* Toivoisin, että keksisit itsellesi nimimerkin, jolla tunnistat itsesi, kun huhuilen myöhemmin voittajien perään. Asioiden nopeuttamiseksi voit myös jättää sähköpostiosoitteesi vastauksesi yhteyteen.
* Kilpailu päättyy viikon päästä keskiviikkona, 18.11. 2015 klo 23:59! Sen jälkeen tulleita vastauksia ei huomioida.

Onnea kaikille arvontaan! ^^

P.s. Terveisiä sille ihanalle pinkkitukkaiselle, joka näytti mulle Kiasmassa meemikuvia! Kuha hymyilyttää vieläkin. :)

46 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tällä on myös toinen luonnonkikkarapää, jolle permiskysymys on tuttu! :) Tuo bb-hiusneste kuulostaa hyvältä - oispa kiva testata. Mukaan arvontaan,
Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

Anonyymi kirjoitti...

Minulta ei kysellä luonnonkiharoiden takia permanentista, mutta monesti oletetaan, että kiharran hiuksiani lähes päivittäin. :D Ilmeisesti luonnonkiharoita pidetään todella harvinaisina.

Katarimaria kirjoitti...

Kivaa, että uutuuksia tulee nyt myös tuollaisiin perinteisempiin tuotteisiin, kampausnesteisiin ja muotovaahtoihin. BB-muotoiluneste ja sokerisuihke kuulostavat sellaisilta, että voisivat päätyä mulla päivittäiskäyttöön.

Jos voitto sattuisi kohdalleni, kiinni saa osoitteesta katarimaria (at) iki.fi.

Suvi kirjoitti...

Eniten kiinnostaa tuo bb-tuote!:)
suvi.lahdemaki@gmail.com

Romy kirjoitti...

EIMI Perfect Me kuulostaa liki täydelliseltä tuotteelta omalle voimakkaan luonnonkiharalle hiukselle. Korkkiruuvit kiittäisivät ja ehkä omistajansakin!

H kirjoitti...

Root shoot, perfect me ja dry me lähtivät kokeilulistalle! =)
leevilotta at luukku.com

Piiuli kirjoitti...

Root Shoot ihan ekana, ja varmasti kaikki noi tulis käyttöön. :)
piivoitto@gmail.com

anni kirjoitti...

Oon testannu eimi bb-hiusvoidetta ja tykkäsin! Ohtosanni@gmail.com

Marika Mikkola kirjoitti...

Tuote jota haluaisin kokeilla Root Shoot, jotta nämä ohuet hiukset näyttäisivät väähän tuuheammilta.

mardumikkola@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Sugar Lift olisi kyllä ekana testauksessa! Hiukseni on todella liukkaat ja lasimaiset, joten jos mitään kampauksen kaltaista yritän tikkusuoraan pehkooni tehdä, tuloksena on epäonnistuminen ilman tuhteja aineita. Saisinpa minäkin joskus ne kiharat, jotka pysyisivät koko illan :D -Sari- (kisssankarva85(at)gmail.com)

Anonyymi kirjoitti...

BB-voide vaikuttaa kiinnostavalta!

satu.jetsonen@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti tuo RootShoot ! Tjja: tiiakemppi(at)hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Aikku10
Kuivashampoo on minulle rasvatukalle ehdoton ykkönen, en ole Wellalta vielä testannut, osallistun arvontaan.

aiholapp(at)uusikaupunki.fi

Anonyymi kirjoitti...

EIMI on nimenä uusi - mutta kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuotteista etenkin Rootshoot ja Sugarlift pääsisivät heti kokeiluun.

t. Omppunen
koirankeksi at netti.fi

My heart is here kirjoitti...

Tämä on aivan uusi tuttavuus minulle! Hiuskiinne pääsisi kokeiluun, niitä kuluu ja paljon!
mmyheartishere@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

EIMI-muotovaahto vois olla mun juttu, vaikka en ole mitään EIMEJÄ vielä kokeillutkaan.Kivaa aina lukea näistä uutuuksista.
nelliina(@)yahoo.com

Anonyymi kirjoitti...

ooh, sokerisuihke ! tiiakangassalo(at)hotmail.com

Amelia kirjoitti...

Upea arvonta! Tuo Root Shoot kiinnostaa ehkäpä eniten, koska en ole vielä sellaista kokeillutkaan :) Koko setti kyllä kelpaisi!
ameliarose211@gmail.com

Amelia kirjoitti...

Upea arvonta! Tuo Root Shoot kiinnostaa ehkäpä eniten, koska en ole vielä sellaista kokeillutkaan :) Koko setti kyllä kelpaisi!
ameliarose211@gmail.com

Zenda kirjoitti...

Kaikki nämä tuotteet ovat kiinnostavan kuuloisia! Ehkä eniten kiinnostaa Volume Mousse, koska en ole löytänyt vielä oikein hyvää muotovaahtoa tukalleni. honeybell(at)luukku.com

Siili kirjoitti...

Root Shoot kuulostaa kiinnostavalta :)
vaatehuttuja(@)gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuotesarja, ehkäpä Root Shoot kiinnostaa eniten.
mariah.
mariah-79@suomi24.fi

sikurina kirjoitti...

Root Shoot kiinnostaisi minuakin eniten.
s.kansakoski(at)luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun! EIMI-hiuslakka on hyvää, vois kokeilla muutakin.
- Arja

Siinatar kirjoitti...

EIMI Volume mousse kuulostaa sellaiselle, että tulisi tarpeeseen =). Mukaan mahtavaan arvontaan! -Siinatar-
siinatar@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Sugar liftiä haluaisin kokeilla. Mukana kivassa arvonnassa. Salli.moilanen36@gmail.com

LinkinLayra kirjoitti...

Kuivashampoo kiinnostaisi eniten, kun laiskuuttaan ei aina jaksaisi pestä joka ilta hiuksia. Se vain tarkoittaa sitä, että hiukset näyttää jo aamusta kamalalta! Kuivashampoo olisi ihana hätävara :)

-linkinlayra

LinkinLayra kirjoitti...

Kuivashampoo kiinnostaisi eniten, kun laiskuuttaan ei aina jaksaisi pestä joka ilta hiuksia. Se vain tarkoittaa sitä, että hiukset näyttää jo aamusta kamalalta! Kuivashampoo olisi ihana hätävara :)

-linkinlayra

Roosa Nousiainen kirjoitti...

Mulla on todella littanat hiukset haluaisin tehdä kaikkeni että saisin hieman tuuheutta tähän päähän - uusien tuotteiden koklaus kuulostaa siis todella hyvältä!(:

roosawee
roosa.n-@hotmail.com

Kaisa kirjoitti...

Tigillä on vastaava Root boost-tyvivaahtosuihke, jonka nimeen olen vannonut. Olisi kiva päästä testaamaan, onko Wellan vastaavasta kilpailijaksi. Myös toi kuivashampoo kelpaisi. :)

tt3 kirjoitti...

Kuivashampoo kiinnostaisi eniten, koska hyvän kuivashampoon löytäminen on välillä työn alla.

tt32232@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Perfect me kiinnostaa näistä eniten :) Mukana arvonnassa!
kirsik@mail.com

June kirjoitti...

Meikä ei kyllä tota tuuheutta kaipaa. :') Mutta Perfect Me kiinnostelee!

junestardust (a) gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Perfect Me kuulosti kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta! :) enmi1(at)outlook.com

Hukkakukka kirjoitti...

Kuivashampoo kiinnostaisi minua eniten, sillä olen hurahtanut niihin täysin ja testaisin mielelläni uusia vaihtoehtoja. :)
sopeutuja(at)hotmail.com

Teija Hämäläinen kirjoitti...

Kuivashampoota olisi kiva testata.
hamalainentm@gmail.com

maarit kirjoitti...

kuivashampoota en ole ikinä kokeillut,eli se olisi kiva. maison@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Perfect Me olisi kiva testata

pipsaksi@gmail.com

paula kirjoitti...

root shoot ja dry me kiinnostavat eniten. hiuspohjaa ärsyttämätön kuivashampoo olis huippu!
paula.susanna@hotmail.com

Lällä kirjoitti...

Root Shoot kuulostaa mielenkiintoiselta :)
pipruzka@luukku.com

EevaM kirjoitti...

Kuivashampoo kiinnostaa eniten, monia testanneena se täydellinen on vielä löytymättä.
eeva22@hotmail.com

klaara kirjoitti...

Kaikki EMI tuotteet ovat minulle aivan vieraita. Sokerisuihke tuntuu kiinnostavalta.
klaara49@luukku.com

Jatta kirjoitti...

EIMI Root Shoot kiinnostaisi kyllä kovasti! :)
jatta.pietil@hotmail.com

anna s. kirjoitti...

EIMI -tuotteet ovat minulle vieraita, wellan muita sarjoja olen kyllä käyttänyt :) Root Shoot kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta :)
anna_88@luukku.com

Jenica V kirjoitti...

Oon kokeillut sitä bb-voidetta hiuksille aikasemmin ja se oli niin hyvää kamaa, että haluisin kaikkia noita EIMIn tuotteita kokeilla!

jenicavarjelaa@gmail.com

Hanna Ukkola kirjoitti...

Mielenkiintoisia uutuuksia, olisi hienoa päästä testaamaan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...