15.10.2015

Lost In Music -kaupunkifestivaaleilla Pimeys!

Hola!

Olette varmaan huomenneet eilen keskiviikkona käynnistyneen Lost In Music -musiikkifestarin Tampereella? Lost in Musicissa voi bongailla uusia ja ajankohtaisia bändejä, sillä festareilla esiintyy pääosin nousevia pop-, rock-, indie- ja metallibändejä, unohtamatta kokeellisempaa musiikkia tai hiphoppia. Keskiviikosta lauantaihin on luvassa yli sata keikkaa eri puolilla keskustaa, ja festaripassilla pääsee kiertelemään paikkojen välillä.

Diggailen itse kovasti tämän tyyppisistä tapahtumista, kaupunkifestareista, sillä ne hyödyntävät jo olemassa olevia mestoja, antavat joustavuutta festaroinnille ja tietysti kaikki on aivan käden ulottuvilla. Teltassakaan ei tarvitse yöpyä. Win-win-win! Tällaisia lisää. Mulle tulee jo bändilistaa tsekkaamalla vähän mieleen sellainen pienemmän mittakaavan Flow. :D


Yksi tämän hetken suosikkibändeistäni on kotimainen Pimeys, joka soittaa hyväntuulista ja energistä suomirockkia. Tyypit veti Ruisrockissa porukan ihan mukaansa. Live-esiintyjänä aivan ylivoimainen, tarkka, hauska, innostava. Olette ehkä siellä ruutujen toisella puolella huomanneet tämän, olen saattanut muutaman kerran mainita Pimeyden aiemminkin. :D Noh, nyt on niin, että Pimeys on päättämässä tältä vuodelta keikkailunsa ja vetäytymässä levytystauolle (!!!), ja ensi lauantaina Lost In Musicissa on luvassa viimeinen veto ennen sitä!

Valovuosi & Pimeys esiintyvät Henry's Pubissa lauantaina 17. 10. klo 22 eteenpäin, ilmainen sisäänpääsy.
Pistä Facebook-eventti kalenteriisi ja tuu sinne!


 P.s. Lost In Musicissa esiintyvät myös Iisa, Pariisin Kevät, Hukka & Mama, LCMDF, Aste ja Antti Tuisku. Tsekkaa loput esiintyjät ja ohjelma Lost In Musicin nettisivuilta!


  Kuvissa: Iisa (vas.) ja LCDMF


0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...