19.9.2015

Raitapaita

Moro! Tässä on parin viime viikon aikana ehditty tehdä yhtä sun toista. On sairastettu flunssaa, laajennettu kommuunia väliaikaisesti majoittamaan pari asunnotonta, lähetetty samaiset asunnottomat Singaporen kautta Australiaan reippaaksi puoleksi vuodeksi (ikävä jo nyt, yhyy!), kiroiltu hallituksen leikkauslogiikkaa ja shoppailtu.

autumn calling2

Näissä asukuvissa näkyykin yksi viime aikaisista suosikkivaatteistani, Marimekon klassinen raitapaita. Todettuani, että parin vuoden takainen raitayksilö on käynyt allekirjoittaneelle pieneksi (saavutetuista kiloista ainakin puolet on selkälihaksia, eiks vaan!), marssin Koskariin Marimekon liikkeeseen hakemaan itselleni kaksi kokoa suuremman. Ihmiset, oikean kokoiset vaatteet ovat parasta lääkettä peilikuvakriiseille: ne näyttävät ja tuntuvat päällä harvinaisen hyvältä sen jälkeen, kun on ensin yrittänyt epätoivoisesti sinnitellä nippanappa päälle menevissä vaatteissa. Suosittelen.

autumn calling3

Paita: Marimekko / Farkut: Acne Studios - Skin 5 / Kengät. Vagabond / Kello: Larsson et Jennings / Korut: Ideakoru, Fashionology, Protu / Laukku: Proenza Schouler - PS11 / Vyö: COS

autumn calling6 autumn calling4 autumn calling1

Mukavaa viikonloppua kaikille! 

P.s. Lukekaa Nooran ja Antti-Jussin matkablogia!

2 kommenttia :

Patricia Ström kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua sullekkin <3

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti, Patricia! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...