31.8.2015

Viikon menovinkit: Wends ja Pimeys Tampereella!


Muistatteko, kun olen aiemmin intoillut aivan mahtavista live-esiintyjistä? On bändejä, jotka kuulostavat hyvältä levyllä, mutta vielä paremmilta livenä. Kotimaiset Wends (kuva alla) ja Pimeys (kuva yllä) ovat juuri tällaisia, sillä tyyppien energia ja läsnäolo välittyvät vain niin paljon paremmin keikalla bailatessa.

Tällä viikolla meitä manselaisia kyllä sitten hemmotellaankin oikein urakalla: molemmat bändit heittävät keikan Tampereen keskustassa! Jyväskylässä perustettu Wends on koko ajan kuumeneva nimi aivan ilmiömäisen hyväntuulisella indierock-viballa, ja huittislaisia juuria omaava, energistä suomirokkia soittava Pimeys on kasvattanut koko kevään suosiotaan toisen levynjulkistamisensa myötä. Näitä bändejä kannattaa ehdottomasti lähteä katsomaan! Meikäläisellä ja kavereilla ne kuuluvat sarjaan "Mennään vaikka joka kerta, jos suinkin mahdollista". :D Who's with me?

Wends esiintyy keskiviikkona 2. 9. Henry´s Pubissa, showtime klo 00:30. Vapaa sisäänpääsy.

Pimeys esiintyy perjantaina 4. 9. YO-talolla, showtime klo 0:00. Liput 10 euroa. Lämppärinä Hukka ja Mama.


Kuvat: Sonymusic / Ilkka Saastamoinen, Wends Promo

2 kommenttia :

Suvi kirjoitti...

Jostain syystä en ole Wendsiin tutustunut koskaan aiemmin, mutta ai ettien että tämähän on upeaa. Kiitos tuhannesti vinkistä, menee nyt kyllä ahkeraan kuunteluun! :)

Maria Morri kirjoitti...

Loistavaa! :) Ja tosiaan kannattaa ehdottomasti mennä kuuntelemaan livenä, jos tilaisuus tulee vastaan, nää vetää ihan mielettömän loistavii keikkoi ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...