19.8.2015

Flow Festival 2015 -tunnelmia

Hola!

flow2015 saturday 8

Viikonloppuna vietimme lauantaipäivän Flow Festivalissa, rakkaani oli hankkinut meille keväällä liput syntymäpäivälahjakseni. Olimme molemmat ensimmäistä kertaa kyseisillä festareilla, ja tokihan Flow teki vaikutuksen! Suvilahden vanhalla tehdasalueella järjestettävä musiikkitapahtuma on urbaaneissa puitteissaan mielettömän viehättävä, joskin iltaa kohti lisääntyvä väenpaljous asettaa omat haasteensa.

flow2015 saturday 5 flow2015 saturday 3 flow2015 saturday 7

Alkupäivästä alueella oli mukavan väljää, ja joka paikkaan pääsi jonottamatta. Iltaa kohti joka paikkaan sai keikkojen välillä jonottaa sen tunnin, joka seuraamiemme esiintyjien välillä sattui olemaan. Ymmärrettävää toki. Puolen yön aikoihin alueella vallitsi jo täysi kaaos suomihumalan merkeissä. Ihmisten törmäillessä kaatuessa päälle ahtaissa olosuhteissa en koe aivan olevani täysin zen, näin lievästi ilmaistuna. :D

flow2015 saturday 6

Nautimme kuitenkin parhaamme mukaan uusista tuttavuuksista sekä vanhoista rakkaista bändeistä. Kuulimme ensimmäistä kertaa French Filmsiä ja LCDMF:ää, fiilistelimme Reginan harvinaista live-esiintymistä, henkilökohtaisesti sain uuden suosikin Belle and Sebastianista, illalla Pet Shop Boysin papat pisti tuulemaan melkein kahden tunnin mittaisella lavashowlla. With lasers. Päässäni on soinut koko alkuviikon liuta tuttuja biisejä.

flow2015 saturday 10
flow2015 saturday 11
flow2015 saturday 13


flow2015 saturday 21 flow2015 saturday 23
flow2015 saturday 25

Kaiken kaikkiaan aika huikea päivä!

Olitteko te Flowssa? Mitä tykkäsitte? Aika moni on ilmeisesti käynyt sunnuntaina kuuntelemassa Florence and the Machinea, vähän harmittaa nyt sen missaaminen... :D

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Meikäläinenpä pulahtaa tänään uimaan!


2 kommenttia :

Heidi B kirjoitti...

Sunnuntai Florence olisi kiinnostanut kyllä, mutta piti valita kesälomareissun ja festarin välillä ;) Tallinna voitti tällä kertaa. Mä en festarialueena tuosta Suvilahdesta kamalasti pidä. Ehkä ongelmana mulla on se, että kun Tuska siirtyi idyllisesta Kaisaniemen puistosta Suvilahteen muutos oli vähän turhan suuri ja samalla moni asia meni paljon kolkommaksi.

Maria Morri kirjoitti...

Tallinna on aina hyvä idea :) Aww, harmi, ite en ole kuin kerran aiemmin pikaseen käväissyt Suvilahdessa, joten en tiedä muutoksista mitään. Musta Flowssa oli kaikenlaisia hauskoja pieniä sopukoita ja jotenkin sellainen huvipuistomainen fiilis, josta diggailin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...