4.8.2015

Ajatuksia kesäpyjamassa

Hola!

Kesä ja lomailu on vienyt tämän likan aivan mukanaan. On tullut harrastettua harvinaisen paljon sitä kuuluisaa hidasta elämää. Olen meikannut harvinaisen vähän, antanut kiharan tukan hulmuta kiharaisena (ja sitten kironnut, kun se menee takkuun), olen nukkunut pitkään, maannut säiden salliessa auringossa, väritellyt värityskirjaa (kyllä, minullakin on sellainen) ja ajoittain jopa käynyt pyöräilemässä. :D Säiden mukaan mennään, tässäkin asiassa.

Olen myös hyväksynyt asuvalikoimaani Madridista mukaan tarttuneet housut, joita nimitän pyjamapöksyiksi. Kaikilla madridilaisilla naisilla tuntui olevan tällaisia minihameiden, maksihameiden ja shortsien sijasta. Ymmärrän kyllä miksi, mukavathan tällaiset ovat!

Vajaa kaksi viikkoa Flow Festivaliin! o/ (Miten sinne pukeudutaan? :D)

pjs Toppi, ballerinat ja farkkutakki - HM, ketjulaukku - Zara, housut - lft pjs pjs

Pyöräilystä: Mua harmittaa harvinaisen paljon se, että Tampereella on tänä kesänä näemmä jokin "revitään kaikki kadut ja kevyenliikenteenväylät auki ja blokataan ihmisten liikkuminen" -kampanja menossa. Hyvä, jos keskustasta pääsee lainkaan pois pyöräillen. Olen alkanut arvostaa infraa ihan uudella tavalla. Infran ongelmat ovat myös kiistämätön syy siihen, miksi Facebookissa on tsiljoonia ryhmiä autoilijoiden pyöräilijävihalle ja pyöräilijöiden autovihalle. (Edustuksesta puuttuu vain pyöräilijöiden käveleskelijäviha ja kävelijöiden pyöräilijäviha.) So much hate. Mulla on unelma: jonain päivänä liikenneinfra suunnitellaan alusta loppuun ajatuksella, ja liikenteenkäyttäjien ei tarvitse pelätä ja vihata toisiaan.

Mitä tulee tapaukseen Olen-joko-helvetin-tyhmä-tai-helvetin-tekopyh... Anteeksi, tapaukseen Immonen, olen vääntänyt asiasta Facebookissa niin paljon, etten halua uhrata blogissani asialle juuri nyt kovin montaa sekuntia, mutta linkkaan tämän sarjakuvataiteilija Ville Rannan pilapiirroksen, johon tiivistyy suunnilleen koko "keskustelu", olkaa hyvät.

Protudarrasta selviämiseen meni harvinaisen pitkään: ensin viikko väsymyksen selättämiseen, toinen mokoma siihen, että osasi lopettaa stressaamisen. Hidas elämä on tullut siis tarpeeseen. Paljon aikaa on tullut vietettyä myös Äetsässä Ollin vanhempien luona, kas sellainen pikkujuttu nimeltä kattoremontti on talkoovoiminkin tehtynä hidas prosessi.

Anyhoo, mukavaa kesäistä viikkoa! Menkää pihalle, olkaa toistenne kanssa, rakastakaa ja olkaa kuin aurinkokennoja: Winter Is Coming. ;)

np: Manic Street Preachers - If You Tolerate This Your Children Will Be Next


4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat ballerinat :) Oot kaunis :)
-Judy-

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos, Judy! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

http://matadornetwork.com/life/20-funniest-finnish-expressions-use/?single=1

Sun kuva? Ei näy tekstissä mainintaa kuvan ottajasta :/

Maria Morri kirjoitti...

Juu, on mun kuvani. Hmm, jännä et ei oo mainintaa, nimittäin aiemmin olin kattovinani, et kuvan alla oli kyllä maininta ja linkki kuvan ottajasta (ja teksti oli myös jäsennelty siistimmin, kun se nyt rivittyy kaikki yhteen pötköön). Jännä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...