3.6.2015

Muotikirppikselle lauantaina 6. 6.!

Kaappeihini on taas kerääntynyt vähitellen kaikenlaista sellaista, mitä ei ole tullut käytettyä aivan niin paljoa, kuin kuvitteli hankintoja tehdessään. Tuttu tarina, eikö vain? Kuluneimpia vaatteita olen tavannut pistää ihan vaatekeräyksiin, mutta lähes uudenveroiset asiat olen jemmannut tavoitteenani saada jonain päivänä myytyä ne pois.

Nyt ensi lauantaina olenkin Tampereen Muotikirppiksellä myymässä, toivottavasti ihanuuksille ja omalla kohdallani muutamille hutiostoksille löytyisi uudet omistajat! Muotikirppis pidetään lauantaina 6. 6. 2015 Hämeenpuistossa, Tampereen Työväen teatterin Kokouskeskus Puistotornissa klo 11-15. Varaa mukaan käteistä!


Tarkoituksena on myydä tapahtumassa hyväkuntoisia vaatteita, asusteita ja kenkiä. Mukana on muitakin tunnettuja tamperelaisia bloggaajia myymässä, joten kuka tietää, mitä kaikkia ihanuuksia kirppikseltä löytyy. Omasta tarjonnastani mainittakoot ainakin parin vuoden takaiset Ashin ihanat, mokkanahkaiset kiilakorkotennarit (ks. kuva alla). Myös kämppikseni Maija myy aikas ihania juttuja, mm. HM x Jimmy Choo -yhteistyökokoelman unelmanpehmeästä nahasta valmistetut sandaalit...

Tule siis tekemään lauantaina löytöjä! ^^

augusttwentythird 5

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...