10.4.2015

Päivän asu ja iloisia uutisia

Aloha! Kevät on melkein jo täällä!

Olenpa taas takatalven jälkeen uskaltanut kulkea pihalla nahkatakilla, paljailla nilkoilla (talvipakkasilla en kyllä moista käsitä, palelee jo ihan vain katsella) ja kaivanut kukkahuivinikin esiin. Asukuvista kiitokset O:lle.

faded outfit4 faded outfit6 faded outfit2 faded outfit9
faded outfit5
Nahkatakki: Zara / Huivi: HM / Farkut: Acne Studios / Paita ja vyö: COS / Kengät: Nike Air Max Thea / Laukku: Proenza Schouler

Minulla on myös jännittäviä uutisia! Muistatteko, kun kerroin Protun ohjaajakoulutuksista, joissa olen käynyt? Noh, uskalsin kuin uskalsinkin hakea tiimiin, ja ilokseni sain tällä viikolla tietää, että pääsinkin tiimiin! Meidän tiimi vaikuttaa tosi hyvältä, joten nyt vain odottelen tiimikoulutuksen alkamista, jotta pääsemme paremmin tutustumaan toisiimme ja käynnistämään kesän leirin suunnittelun. Leiripaikaksi meille osoitettiin Turun lähellä oleva Halslahti, juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Satuinpa muuten kuvatuokion aikana kiroamaan, miten tuntui harvinaisen haastavalta saada fiksuja ilmeitä kameran edessä. Noh, Olli lohdutti minua yhteisellä mutrunaamaselfiellä. Gotta love him.

faded bf3

Jahas, jospa sitä sitten kävisi vähän pyöräilemässä.
Mukavat viikonloput kaikille! ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...