19.3.2015

Hetki vielä

Tämä(kin) päivä tällä viikolla lähtee käyntiin toden teolla vasta, kun kämppis laittaa Pimeyden soimaan. Alkuviikon työvuoroihin aamulla matkatessani kuuntelin bussissa joka päivä tehosoitolla uusinta Aika tihentyy -albumia, jotenkin se sopii erinomaisen hyvin aurinkoisiin kevätpäiviin. Toimii oikeastaan paremmin kuin kahvi. :D

Viikonloppuna nähty ja kuunneltu keikka siis toden teolla teki kyllä meikästä Pimeys-fanin. ^^ Nyt meilläkin on taloudessa myös ihkaensimmäinen älppärimme, vaikka levysoitin kylläkin huushollista uupuu... Ai miten niin piraatit ei muka käytä rahaa musiikkiin? Myös brittivahvistuksemme diggaili suomalaisesta rokista, vaikkei sanoja ymmärräkään. Fiilis ja melodia, varsinkin livemusiikissa, on kaikki mitä tarvitaan.

Pimeys: Hetki vieläLähdetäänMaalaa meidät


Viikonloppuna edessä on taas Protu-koulutusta. Tänään olisi tarkoitus päästä taas pyöräilemään, toivon mukaan tuo katupölyn määrä alkaisi olla pikkuhiljaa vähenemään päin.... Hengityssuojaimen hankinta kyllä aina näin alkukeväästä tuntuu ihan älykkäältä idealta.

Aurinkoista päivää kaikille! ^^

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...