17.2.2015

Blowing In The Wind

No morjes!

letmeplay8

Päivän asua tässä taas esittelen. Tällä kertaa rekvisiitaksi pääsi myös kitara, kas kun olen taitojani innokkaampi kertomaan kaikille, että nyt muuten osaan jo aika hyvin ne ensimmäiset kolme sointua. Ainakin toisistaan riippumattomasti. Biisin säestäminen onkin sitten ihan eri juttu. Onneksi mulla on maailman paras opettaja. Bob Dylanin Blowing in the Wind on ollut viime aikoina tehosoitossa.

Parhaita asioita viime päiviltä top-10:

1. Ihanat häät, joissa bailattiin ja tanssittiin kuin viimeistä päivää.

2. Ollin ja siskonsa yhdessä soitettu ja laulettu biisi hääparille oli tärisyttävää kuunneltavaa, vaikkakin myös ihan korvamatomatskua. Sinä olet taivas, ja minä pääskynen...

3. Hääkuume, syytän niitä edellä mainittuja bileitä. Siihen se ilo sitten loppuukin, seuraava oireilu on neuroottisen perfektionistin herääminen... :D

4. Ulkona lisääntyvä valo on kevään merkki! Ihanteellisimmat tennari- ja pyöräilykelit siis lähestyvät!

5. Työreissu Poriin meni mallikkaasti ja duunit saatiin tehtyä alta aikayksikön. Seuraavana päivänä tosin särki päätä enemmän kuin suostuin myöntämään. Mut on mulla silti huiput työkaverit!

6. Uusi tukka, jossa on leikkaus ja blondi raidoitus just eikä melkein kohdillaan!

7. Better Call Saul.

8. Tämän postauksen asu.

9. Kiitollisuus kaikista ihanista ihmisistä, jotka ovat elämässäni. Olen uskomattoman onnekas ja etuoikeutettu saadessani nauttia tästä kaikesta.

10. Keväälle on tiedossa kaikkea mielenkiintoista ohjelmaa edellisten kanssa. On yhteisiä juhlia, pyörälenkkejä, protukoulutuksia ja ulkomaan matkakin. Mun ruuhkavuodet on näemmä sitä, että touhuan, harrastan, rakastan ja sosialisoin enemmän kuin noin kymmeneen vuoteen tätä ennen.

letmeplay6 letmeplay5 letmeplay1 letmeplay2 letmeplay4 letmeplay3

Liivi: Zara / Paita: Gina Tricot / Housut: Filippa K / Kello: Larsson and Jennings / Tennarit: Adidas Originals
 
letmeplay7

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

"että nyt muuten osaan jo aika hyvin ne ensimmäiset kolme sointua. Ainakin toisistaan riippumattomasti"

Ahahha sepä! No mutta pikku hiljaa. Itsellä ainakin koko loppuelämä aikaa opetella. Mä yritän atm äffään vääntää sormia, mutta en vaan millään saa.

Maria Morri kirjoitti...

Juu, samahan se täälläkin, omaksi iloksi sitä lähinnä opettelee. :) Noh, ehkä joskus vois olla hauska osata niin hyvin, että vois vetää jotain ällösöpöjä duettoja Ollin kanssa :D Mulle oli G jotenkin vaikee. F:ää soittelen vähän semisti huijaten F7:na, tarvii vähemmän sormiakrobatiaa.. x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...