1.1.2015

Uuteen vuoteen 2015!

newyear2015_6

Hola!

Vuosi vaihtui rauhallisissa tunnelmissa kaveriporukalla. Alkuillasta istuimme iltaa kommuunissa ja näppäilimme kukin tahoillamme kännyköitä ja siemailimme irkkukahvejamme: oltiin kollektiivisesti aivan Wordbase-koukussa. Kyseessä on siis strateginen, vuoropohjainen sananetsintäpeli, jota voi pelata kaveria vastaan. Villiä. Pelottavan kehittävää.

Puolen yön aikaan siirryimme ulos etsimään paikkaa, josta tarkkailla ilotulitusta, ja löysimme sellaisen linja-autoaseman takaa. Skumppa korkattiin, pusuja vaihdettiin, skumppa juotiin. Sitten etsittiin baari, jossa mahtuivat kaikki istumaan (sellainen löytyi Itsenäisyydenkadun kupeesta, Salhojankadulta) ja naurettiin pitkälle yöhön. Lopulta kömmimme porukalla, yövieraat mukaan lukien, kommuunin lämpöön, jossa jutut jatkuivat vielä aamun pikkutunneille, kunnes porukka lopulta simahti.

newyear2015_4 newyear2015_5 newyear2015_7 newyear2015_3 newyear2015_2 newyear2015_8

Vuonna 2014 on tapahtunut mielettömän paljon: olen osallistunut kyykkäkisoihin, laskenut pulkalla mäkeä, ollut lapsenvahtina, käynyt Berliinissä, Motalassa ja Lontoossa, viettänyt paljon aikaa ystävieni kanssa, aloittanut uutena harrastuksena pyöräilyn, saanut ikioman crossarin, käynyt oikeasti ja säännöllisesti salilla, opetellut maastavetoa ja penkkipunnerrusta, muuttanut kauniiseen asuntoon rakkaideni kanssa, käynyt kesäöinä naku-uinneilla, saanut uuden työpaikan, päässyt eroon monista turhista tavaroista ja vaatteista, riekkunut yömyöhään siellä ja täällä ja tuolla, ruskettunut ja saanut aamuisin herätä maailman ihanimman ihmisen vierestä.

Lupauksia en vuodelle 2015 aio tehdä sen ihmeellisemin, mutta tarkoituksena olisi jatkaa pyöräilyä ja edistyä noin ylipäätään elämässä. Avoimin mielin kohti tulevaa! (Mut olispa silti jo kesä.)

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2015 kaikille! ^^

2 kommenttia :

Senja kirjoitti...

Ihania nuo rakettikuvat :)

Hyvää uutta vuotta!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos, samoin sinne! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...