5.1.2015

Carvela ja trooppinen printtimekko


carvela shoes3

Olen käytännössä koko syksyn ja suurimman osan viime kesääkin kulkenut matalissa kengissä. Olen aivan tyystin lumoutunut ballerinojen, tennareiden ja matalien nahkakenkien käytännöllisyydestä ja helppoudesta. Lisäksi aiemmin syksyllä telomani nilkka on oireillut jäykkyytenä yllättävän pitkään, ja siksikin matalat kengät ovat olleet aika kova sama.

Vaan kun kotiin ilmestyi hääkutsu, alkoi päässäni pörrätä pitkästä aikaa halu käyttää korkeita korkoja. Joulun tienoilla huomasin jo senkin, ettei nilkka ollut enää hetkeen aristanut missään asennossa, ja julistin siis kiitollisesti jalkani parantuneeksi. Lopullisen kenkävalinnan sinetöi mekko, johon ihastuin, ja johon sopivat kengät bongasin lähes samaan aikaan. Kohtaloa? Carvela, joka on siis Kurt Geigerin asustebrändi, vastasi orastavaan huokailuuni näillä ihanilla, kullanhohtoisilla stilettosandaaleilla.

carvela shoes4 carvela shoes2 carvela shoes1

Ystäväni ja kämppikseni olivat tippua tuoleiltaan, kun esittelin heille sitten sen mekkoni. Te pitkään blogiani seuranneet varmaan voitte samastua tuohon ihmetykseen. "Se ei ole musta!" "Siinä on pinkkiä!" "Siinä on kukkia!" "Se on hempeä!" "Se on tyttömäinen!" Pidän mekon trooppisesta printistä (kontrastina talvihäiden lumiselle maisemalle), murretusta värimaailmasta sekä sen paksusta, hieman scubamaisesta materiaalista: tyypillisiä tyllimekkoja tai kotelopikkumustia en halunnut edes harkita. Sen sijaan varasuunnitelmanani on vanha kunnon suorat housut ja tyylikäs jakku -yhdistelmä. Hihkaiskaa, jos ette ole jo yhtä kyllästyneitä siihen kuin minäkin... -.- Mekko on Asoksen Petite-mallistosta. Vielä tarvitsee päättää the pikkulaukku.

tropical dress

Nyt pitää vain oppia uudelleen taito kävellä 12 sentin koroilla. Ja hankkia päkiän alle geelipehmusteet. Ekstrahauskuutena olen nuo kaunokaiset jalassani melkein saman pituinen Ollin kanssa. :D Toki pippaloihin lähtee mukaan myös kevyet ballerinat, jotka voi tarpeen tullen vaihtaa jalkaan, mikäli korkeat korot yksinkertaisesti väsyttävät jalat puhki.

P.s. Yksi sana: sukkahousudilemma. Noin lyhyen mekon kanssa talvella sitä kokee sukkikset aika välttämättömiksi, mutta ainakaan perinteiset saumalliset sukat eivät varvasosiosta avonaisten kenkien kanssa yksinkertaisesti käy. Se on lähdettävä metsästämään huomaamattomien kärkivahvikkeiden sukkiksia.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...