27.10.2014

Wends Tampereella

Aloha!

Keskellä synkintä (mutta onneksi semisti lämmintä) syksyä lohduttaa muistella erästä lauantaita, jona olimme porukalla liikenteessä. Vietimme ensin pitkän ja hitaan aamun, alkupäivän ja lopulta iltapäivän kommuunisohvalla Twin Peaksia katsellen, pikaruokaa mässyttäen ja suunnitellen iltaa. Jossain vaiheessa pelattiin Max Paynea, meikattiin ja etsittiin päällepistettäviä vaatteita, jotka eivät olisi pyykkikorissa. On tavallaan ihan lohdullista, ettei ole koskaan yksin pukeutusmikriisiensä kanssa, kun talosta löytyy toinenkin samanlainen panikoija. :D

Piakkoin suuntasimme tsekkaamaan uuden tornihotellin kattoterassin, Moro Sky Barin, ja sen huimat maisemat, josta siirryimme iltapalalle Sohoon. Illan kohokohta kuitenkin oli Tampereella vihdoinkin esiintyvä, pitkään ja hartaasti odotettu indiepopbändi Wends, joka esiintyi Lost in Music -festareilla. Nää tyypit on kyllä livenä aivan parhaita, menoa ja meininkiä ei taaskaan puuttunut, ja keikka oli mahtava! Kaikki kiitos kyllä kämppikselleni Maijalle, että on tutustuttanut meikän tähän bändiin, ilman ihanaista Maiskulia en olisi varmaan päätynyt sille ensimmäisellekään keikalle asti. ^^ Ja hei, nyt sitten meikälläkin on ihkaensimmäinen bändipaita. :D Ihan sairaan hieno ja mustavalkoinen. Kattokaa vaikka!

wends2 wends3 wends4 wends1 wends8 wends5

Illan päätteeksi kävimme vielä Tampereen viehättävämmissä drinkkibaarissa, latinohenkisessä Barmaciassa, josta saa aina herkullisimmat Mojitot ja Margaritat. ...Ja jonka sisustuksessa näkyy mm. eteläamerikkalaisen vapaapainin fanitus... :D Oikeasti, jos ette ole käyneet, käykää Barmaciassa. Me ollaan jo ihan kantiksia. Kannattaa kokeilla esimerkiksi inkivääricaipirinhaa tai mangomargaritaa. Myös chilimojito on jees, jos tykkää tulisesta. Ja basilika-ihanmitävaan, jos ja kun basilika tulee taas takaisin makuvalikoimiin.

best night out 3 best night out 2 best night out 1

Tämä viikko kuluukin sitten iloisesti kahden asian parissa: töissä, ja viikonloppuna järjestettäviin tupareihin (long overdue) valmistautuessa. Son moro!

18.10.2014

Remington: Your Style


amazing curls2

Sain Remingtonilta testattavakseni vastalanseeratun hiustenmuotoilusetin, Your Style Styler Kitin, johon kuuluu kolme erilaista vaihdettavaa muotoilupäätä. Lisäksi muotoilupäitä voi ostaa myös erikseen lisää. Ideana on, että vaihdettavat päät mahdollistavat helposti erilaisten hiustyylien luomisen, vaikkapa sitten kunkin päivän asuun sopivaksi. Lämpötilaa voi säätää, ja laite on päällisin puolin kaunis katsella.

Voin sanoa, että täällä meidän kommuunissamme tuotteesta löytyi muitakin kiinnotuneita kuin vain minä itse. Kämppikselleni Maijalle taiottiinkin pikkujoulupippaloiden upeimmat kiharat. Testailut jatkuvat, ja tällä hetkellä allekirjoittaneellakin on päässään tuolla puikolla taiotut upeat laineet. Raportoin lisää myöhemmin...

Sillä aikaa, käykäähän te vilkaisemassa I Love Me -messuilla Remingtonin pisteellä tätä uutukaista!

amazing curls1 amazing curls3

Ihanaa viikonloppua!

17.10.2014

Nyt kävi näin


leather jacket blonde1

Moikka, ihmiset!

I Love Me 2014 -messut starttasivat tänään, mutta valitettavasti meikälikka joutuu jättämään ne tänä vuonna väliin. Kävi nimittäin niin, että eilen tämä bloggari mennä mätkähti kotitalonsa portaissa ja taittoi siinä rytäkässä nilkkansa. Kämppikseni Maija ei onneksi ollut vielä ehtinyt lähteä töihin, joten sain soitettua ystävän noukkimaan porraskäytävän lattialla itku kurkussa panikoivan Marian hissin kautta kotisohvalle kylmähauteen kanssa. Säikähdin kyllä aivan älyttömästi, ja olin jo varma, että olen katkaissut koko koiven, rusahduksesta päätellen.

Mitään ei kuitenkaan onneksi taida olla murtunut, sillä jalalle pystyy varaamaan painoa ja kaikki varpaat liikkuvat semikivutta, mutta kävelemään tällä jalalla ei todellakaan lähdetä (ainakaan naapurissa sijaitsevaa kiinalaisravintolaa pitemmälle). Kolmen koon (kylmä-kompressio-koho) hoitoa tässä nyt annetaan, syödään buranaa ja seuraillaan tilannetta. Treeneillekin saa nyt pariksi viikoksi sanoa heipat.

Ketutus on, kuten voitte kuvitella, aikamoisen suuri tässä kohtaa. :( Kertoilen kuitenkin kaikesta huolimatta tässä myöhemmin vielä yhden messuvinkin, joten pysykäätten kuulolla! Ja pitäkää hei toki messuhauskaa minunkin puolesta! :)

14.10.2014

Tärppejä I Love Me 2014 -messuilta!

Hola!

I love me 2014 -messuilla on yhtä jos toistakin mielenkiintoista nähtävää ja ihasteltavaa. On muotinäytöksiä, häämuotia, bodypaintingia, hyvinvointiin liittyviä luentoja, messutarjouksia, joogatunteja ja taitavia korujentekijöitä. Kaikesta tästä löydätte tietoa messujen ohjelmasta ja näytteilleasettajaluettelosta. Messujuttuja voitte seurata myös Instagramista hashtagilla #iloveme2014.

Erityisesti kannattaa tsekata I Love Me -loungen ohjelma, nimittäin loungesta löytyy joka päivälle esimerkiksi mielenkiintoisia bloggaajahaastatteluita (mm. Pupulandian Jenni, trashionista Outi Pyy ja Monna treenaa -blogin Monna ovat puhumassa mielenkiintoisista aiheista) ja tietoa tulevan kauden uusista trendeistä! Sinne!

Itse olen myös tosi kiinnostunut tutustumaan Koru ja Kello -alueelta löytyvään Made in Tyrvää -näyttelyyn, joka on viiden keväällä 2014 Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta valmistuneen kultasepänalan artesaanin yhteisnäyttely. Näyttelyssä on siis esillä viisi erilaista kokoelmaa käsityönä valmistettuja koruja. Näyttely kiinnostaa minua, koska ystäväni on valmistunut samaisesta oppilaitoksesta ja tietysti itsekin taitava kultaseppä. Ajattelinpa siis käydä moikkailemassa ihmisiä. ^^

Messujen yhteydessä sain kokeiltavakseni myös joitakin messuilta löytyviä tuotteita, ja eniten kiinnostukseni herättivät mm. Livboxin ihana kokelma muiden bloggaajien suosikkituotteita (kuva 1), Biozellin hinta-laatu-suhteeltaan mainiot hiustuotteet (kuva 2) sekä Marviksen hammastahnat, joista tuntuu aina löytyvän jokin uusi ja yllättävä maku, kuten tällä kertaa jasmiini-minttu (kuva 3).

1.
livbox3
 
2.
biozell hair
 
3. marvis jasmin

Mielenkiintoiset messut siis tulossa, en malta odottaa viikonloppua!

Mukavaa syksyistä viikkoa teille, ihmiset! ^^

12.10.2014

I Love Me 2014 -messulippujen voittajat!

Iltaa, ihmiset rakkaat!

I Love Me 2014 -messulippujen arvonta on päättynyt, ja voittajat ovat selvillä. Vilkaiskaas siis kipin kapin sähköpostinne, jos löydät nimesi seuraavista: Iida, Iitu, Tyttopuuma, Sofia, Helis, Aimer E. ja Maaria!

Onnea kaikille voittajille! :) Toivottavasti nähdään messuilla muidenkin kanssa, ja tulkaas sitten ihmeessä rohkeasti nykimään hihasta, jos bongaatte meikää, olisi ihanaa jutella kanssanne! ^^

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

i love me 2014 liput 2

10.10.2014

Asu, maisemia ja liikuntapohdintoja

Hola, ja hyvää Roosa nauha -päivää sekä Aleksis Kiven päivää!

Eilen allekirjoittaneen piti kovasti omistautua tenttiinlukemiselle (ihan niinkuin tänäkin aamuna tätä naputellessani, jostain syystä lukemani kirja kehoista, ruumiillisuudesta ja tiloista on yllättävän puisevaa kamaa kiinnostavasta aiheestaan huolimatta), mutta vaikka kommuunissa asuminen on lähtökohtaisesti useimmiten aika sosiaalista, en siltikään yleensä kieltäydy kaverin kutsusta lähteä kiertämään keskustan kauppoja ja vaihtamaan kuulumisia. Siinä sivussa kuvasin Tampereen kaunista keskustaa, ja Noora kuvasi samalla asuni, kiitos!

october is pretty1
Nahkatakki ja paita: Zara / Farkut ja huivi: Acne Studios / Kengät: Nike Thea / Laukku: Proenza Schouler / Vyö: COS
october is pretty7

Huomaattekos muuten tukkani? Juurikasvu on taas raidoitettu piiloon, ja blondi sävy on jälleen astetta kylmempi kuin ennen. Lisäksi kämppikseni Maija on opettanut minua tekemään hiuksiini yksinkertaisen kampauksen, joka ei vaadi tällaiselta tukkatumpelolta juuri mitään, vähän vain taitoa kieputtaa. On muuten ihan täydellinen pelastus niille päiville, kun koko tukka on ihan katastrofi, likainen tai muuten vain yhteistyöhaluton. Tämä kampaus näyttää hyvältä aina. (Maijan mukaan osaan myös täydellisen mäyräkoirahaukottelun, ainakin haukotusvinkunaäänien puolesta.)

october is pretty4 october is pretty10 october is pretty15 october is pretty9 october is pretty16


Tiedättekö, miten jotkut vaatteet ovat sellaisia, että ne päällä tuntee olonsa aina hyväksi? En tarkoita niinkään turvavaatteita tai luottovaatteita, jotka tuntuvat ainakin itsestäni sellaisilta jos-ei-ole-mitään-muuta-niin-ainakin-tämä-toimii-vaatteilta. Tarkoitan vaatteita, jotka voi vetää päälleen ja tuntee välittömästi nousevansa ja koskettavansa niitä omia mielikuviaan siitä, miltä unelmoi aina näyttävänsä. Tuo tämän postauksen nahkatakki on kyllä yksi niistä vaatteista. Hieman kuin paistattelisi ikiomassa valokeilassaan ja nauttisi joka sekunnista. Ideaalia tietysti olisi, että voisi aina saavuttaa sen olon itsestään, riippumatta ympäröivästä materiasta. Onko se toisaalta koskaan täysin mahdollista? Tokihan käsitys itsestämme on jotain, joka ei synny tyhjiössä, vaan nimenomaan vuorovaikutuksessa ympäristömme kanssa.


october is pretty12

Tästä tuleekin mieleeni, luen tenttikirjastani sellaisiakin itsestäänselviltä kuulostavia asioita, kuin että ruumiin kokemus on tilannekohtainen ja ajassa muuttuvainen niin yksilötasolla kuin yhteiskunnallisestikin. Olenkin viime aikoina huomannut sen omassa elämässäni aika konkreettisesti: aktiivisen liikkumisen ja entistä kovemman saliharjoittelun myötä (meikä harjoittelee kyykkäämistä ja maastavetoa, whoa!) olen alkanut muokata paitsi konkreettisesti kehoani, myös suhdettani ja mielikuvaani kehostani.

Siinä missä aikaisemmin olen pitänyt vaikkapa reisiäni rasvaisempina ja paksumpina kuin toivoisin niiden olevan, nyt yhtäkkiä olenkin niihin aikas tyytyväinen. Painoni ei ole muuttunut, eivätkä sinänsä muutkaan mitat, mutta suorituskykyni on noussut ja lihasmassaa on tullut lisää. Olen löytänyt ruumiilleni uusia funktioita, olen kaivanut siitä esiin lihaksia, joita en tiennyt omistavanikaan. Pystyn tekemään asioita, joita en aiemmin todellakaan pystynyt tekemään. Kun aloitin loppukesästä vapailla painoilla (tangon kanssa) kyykkäämisen, jo pelkän tangon hartioilla pitely oli hankalaa, koska olkapäideni vähäinen liikkuvuus teki asennosta kivuliaan ja se pelkkä tankokin painaa sen parikymmentä kiloa. Parin viikon ajan tein ihan muita asioita olkapäideni liikkuvuuden lisäämiseksi, kunnes kipua ei enää tuntunut. Sitten vain reisiä rakentamaan. Eilen kyykkäsin viimeisen sarjan neljälläkympillä: tuplasti sen, millä ekalla kerralla aloitin. Voi rakas kroppani, mihin pystytkään!

october is pretty6

Jos aiemmin olen verrannut itseäni muihin ajatellen, että minussa on jotakin liikaa, jotain epämääräisesti väärää tai viallista, sellaiset ajatukset ovat vähentyneet huomattavasti. Vertailunkohteetkin ovat muuttuneet: olen alkanut tarkastella aikaisempaa enemmän treenaavia naisia ja ihailla heidän kykeneviä ruumiitaan ja erottuvia lihaksiaan. Ehkä minussakin itse asiassa onkin jotain, mitä ihan kaikilla ei olekaan. Jos jotakin, minussa voisi olla vielä enemmänkin tuota jotakin: lihasta, voimaa, paloa tehdä. Tietenkään en pohjaa treenejäni tai muutakaan elämääni itseni vertailemiseen muihin, mutta toisaalta, kyllä sitäkin tulee välillä tehtyä. Pointti on silloin enemmänkin siinä, millä mielellä sen tekee: pahan- vai hyväntahtoisesti, käyttääkö sitä itsensä tai muiden maahanpainamiseen, vaiko rakentavasti omaan henkilökohtaiseen kehitykseensä.

october is pretty13

Mitään fitnessbuumiin hurahtamista en näe omalle kohdalleni, mutta toivon mukaan pääsen yhä enemmän irti äärimmäisestä mukavuudenhalustani ja opin arvostamaan kehoani enemmän. Toki sellaisena kuin se on, mutta toisaalta myös aktiivisena ja dynaamisena, muuttuvaisena, kehittyvänä, muokkautuvana ja mukautuvana. Tuskin on synti sanoa, että rakkaus omia yksilöllisiä muotoja kohtaan lisääntyy, mitä enemmän sen kanssa tekee duunia, oli se sitten mitä vain. Jotkuthan tulevat sinuiksi ruumiinsa kanssa raskauden ja synnytyksen myötä, mutta itse ajattelin keskittyä tähän urheilupuoleen. Se on aina myönteistä, sillä se vaikuttaa myös henkiseen puoleen positiivisella tavalla: onhan ihminen sieluaan myöten kokonaisuus.

october is pretty5 october is pretty11

Myös I Love Me 2014 -messuilla huolehditaan itsestä ja edistetään hyvää fiilistä. Tällä hetkellä I Love Me:n Facebook-sivuilla on käynnissä kisa, jossa voi voittaa Karibian risteilyn kertomalla, millä tavalla on itselleen tärkeä, joten kipin kapin osallistumaan!

Muistakaa myös sunnuntai-iltapäivään asti käynnissä oleva blogiarvontani, jossa voit voittaa messuliput itsellesi ja kaverillesi! :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

8.10.2014

Voita liput I Love Me 2014 -messuille!

i love me 2014 liput

Hola!

Olen saanut tänä vuonna, kuten viime vuonnakin, olla yksi virallisista messubloggaajista viikon päästä viikonloppuna 17. 10. – 19. 10. järjestettävillä I Love Me 2014 -messuilla Helsingissä Messukeskuksella. Olen todella otettu siitä, että minut haluttiin mukaan porukkaan tänäkin vuonna, joten näette siis minua tuon viikonlopun aikana pyörimässä messualueilla. Lue lisää messuista täältä: www.iloveme.fi

Laitetaanpa siis käyntiin arvonta, josta voit voittaa itsellesi ja kaverillesi liput I Love Me 2014 -messuille! Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ihan mitä tahansa, mutta kiva olisi esimerkiksi kuulla, mikä teitä messuilla kiinnostaa. :) Muista keksiä itsellesi jokin nimimerkki, jolla tunnistat sitten itsesi, kun huutelen voittajien perään. Jos mahdollista, voit jättää myös sähköpostiosoitteesi, niin nopeutuu tuo voittajan tavoittelu! Aikaa osallistua on sunnuntai-iltapäivään klo 15 asti! Arvon yhteensä seitsemän kertaa kaksi lippua, jokainen seitsemästä voittajasta saa siis lipun itselleen ja seuralaiselleen. Lippu oikeuttaa yhden päivän sisäänpääsyyn.

ONNEA KAIKILLE ARVONTAAN!

i love me 2014 liput 2


4.10.2014

Tennarirakkautta

Heippa!

Olen taas vaihteeksi sairastellut flunssassa. Ihmiselle, joka yleensä ei sairastele, on pari nuhakuumetta kuukauden sisään jotain ihan ennenkuulumattoman outoa. Onneksi olen sentään ollut kaukaa viisas ja hankkinut jo pari vuotta haaveilemani untuvatakin. Siitä lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin haluan jakaa erään syksyisen asukuvan, joka on jäänyt esittelemättä. Kuvista kiitos Maijalle!

stripy top3 converses

Olen lämmennyt tämän kesän ja syksyn taas lenkkari- ja tennarimuodille, ja kaivoinkin syksyn viimojen puhaltaessa esiin myös ohutpohjaiset Converseni. Kämppikseni ei muita kenkiä käytäkään, ja kenkähyllymme on täynnä erivärisiä tennareita. Punaisia, ruskeita, keltaisia, kukallisia...Tampereella myös katukuva tuntuu olevan kesät talvet täynnä Conssuja, joten ihmekös siinä sitten, että tarttuu hullutus aina säännöllisesti itseenikin. Silti yleensä valitsen kenkärentoilupäivinä jalkaani mieluummin jalkoja erinomaisesti tukevat Niket tai Stan Smithit (jotka muuten näyttävät olevan ulkomaistenkin bloggaajien supersuosiossa. Toipa markkinoille ranskalaissuunnittelija Isabel Marantkin juuri oman kopionsa kengästä).

Nahkatakki – Zara / Tunika ja leggingsit – HM / Laukku – Selected Femme / Kengät – Converse: Dainty

stripy top1 stripy top4

Mukavaa viikonloppua kaikille! ^^ Meikälikka lähtee tästä puntin kautta juhlimaan ystävien tupaantuliaisia (omamme ovat tulossa vasta marraskuun puolella) ja fiilistelemään entisiä kotinurkkiani Herwoodissa. ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...