11.11.2014

Lady Gaga: Eau de Gaga

Muistanette, että pääsin muutama vuosi sitten Lady Gagan keikalle, ja sain etkoilla tilaisuuden kokeilla hänen ihkaensimmäistä hajuvettään. (Ajatuksiani tuoksusta.) Olen tuosta ensimmäisestä hajuvedestä tykännyt kuin hullu puurosta, ja suuri pullo on kulunut hitaasti, mutta varmasti. Pidän sen tasapainoisuudesta ja monikäyttöisyydestä: tuoksu on yhtä aikaa raikas, mutta tumma, sitä voi käyttää yhtä hyvin päivällä kuin illallakin, vaikkakin miellän sen enemmän iltatuoksuksi. Punnitsen parhaillaan, toivoako kenties joululahjaksi uusi pullollinen. Toisaalta pidän vaihtelusta.

ladygagaeaudeparfum

Olinkin aikas innoissani, kun kuulin Lady Gagan uudesta hajuvedestä, joka tuli Suomessa myyntiin marraskuun alussa. Sainkin kokeiltavakseni kyseisen uutuuden, Eau de Gagan, joka jatkaa laulajan aloittamaa hajuvesilinjaa. Pullo on ensimmäisestä poiketen hyvin yksinkertainen ja elegantti, kokomuta ja riisuttu ylimääräisitä krumeluureista. Se on jo pelkästään esineenä hyvin kaunis.

lady gaga perfume2 lady gaga perfume

Itse tuoksu on Eau De Gagassa erittäin unisex, lähes partavesimäinen. Voisin hyvin kuvitella poikaystäväni käyttämässä tuoksua. Olen pitänyt monista miesten osastolta löytyvistä tuoksuista ja usein harmitellut sitä, että naisten ja miesten hajuvedet ovat niin selkeästi sukupuolitettu: naisten valikoima kootuu erilaisista kepeistä kukkasista, hedelmistä ja paikoittaisista tummista mausteista, ja miesten hajuvedet tuoksuvat vaihtelevasti erilaisilta puilta. Entäs jos mies haluaisikin tuoksua pehmeästi ruusulta tai herkullisesti vaniljamuffinsilta?

Onneksi hajuvesimaailmassa mikään muu kuin tuotteiden erilaiset esillepanot ja sijoittelut omille alueilleen eivät estä miestä ostamasta hajuvettään naisten osastolta tai toisin päin. Kämppikseni Maijan eräs huumaavimmista tuoksuista on miesten puolelta löytyvä YSL, jota sattumoisin olen minäkin aikanani himoinnut itselleni. Jotenkin silti minusta tuntuu siltä, että miehillä voi keskimäärin olla suurempi kynnys käyttää naiselle "tarkoitettua" hajuvettä kuin naisen käyttää miehelle "tarkoitettua" hajuvettä. Eau de Gaga on tarkoituksellisesti tehty sekä miehiin, että naisiin vetoavaksi, raja-aitoja poistavaksi. Ihan mahtavaa.
"EAU DE GAGA on mystinen tuoksu, jossa eri tuoksuelementit sekoittuvat toisiinsa ja muodostavat hurmaavan, puoleensavetävän tuoksukokonaisuuden. Tuoksu rakentuu ihastuttavan tuoksuisen valkoisen orvokin ympärille, jonka tuoksu viehättää niin miehiä kuin naisiakin. Tätä voimakasta kukkaismetsäistä tuoksuvivahdetta tasapainottaa alkutuoksun virkistävä, pirskahteleva limetti, joka antaa tuoksulle dynaamista energiaa. Tuoksu sulkeutuu aistilliseen, nahalle perustuvaan tuoksuvivahteeseen, jonka myötä tuoksu saa lisää syvyyttä." – via Berner
Tuotevalikoimaan kuuluu:
Eau de Gaga eau de parfum 30 ml, suositushinta 32,50 euroa
Eau de Gaga eau de parfum 50 ml, suositushinta 46,50 euroa.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...