1.11.2014

Kuvaa juhla-asusi ja osallistu Instagram-kisaan!

Hei taas, ystävät rakkaat!

Tänään juhlimme vihdoinkin tupareitamme, ja osa vieraistamme ilmeisesti myös pukeutuu johonkin hauskaan asuun Halloweenia ajatellen: kuinkas moni siellä teistä on ajatellut naamioitua? ;) Isäntäväki on täällä ollut niin tohinoissaan leipomisen, siivoamisen ja järjestelyiden kanssa, että varsinaiset Halloween-hauskuuttelut jäävät tällä kertaa väliin, mutta ykköset toki vedetään päälle. Niistä teille on luvassa kuvamateriaalia kyllä sitten. :)

Koska samalla myös pikkujoulukausi on käynnistymässä, pistetäänkin käyntiin kuvakisa! ;) Kisailu on toteutettu yhteistyössä CupoNationin kanssa. Kyseessä on siis yritys, jonka sivuilta löytyy alennuskoodeja suosituimpiin nettikauppoihin. Jos aikoo nettishoppailla, kannattaa siis aina käydä tsekkaamassa, josko tuolta löytyisi ostoskorin summaa pienentäviä yllätyksiä. Esimerkiksi Spartoo-nettikauppaan sieltä löytyy tällä hetkellä 15% alennus! Ei paha. Itselläni tulee kyllä käyttöä varsinkin Lookfantasticin, Zalandon ja Fitnesstukun koodeille.

Ohjeet kuvakisaan osallistumiseen:

Kuvaa juhla-asusi, oli se sitten pikkujoulupippaloita varten tai Halloween-asu, ja postaa se Instagramiin. Lisää kuvaan:
1. hashtag #CupoNationSuomi
2. Tägää minut: @maria_morri
Lisäksi seuraa @CupoNationSuomi .

Kilpailun voittaja saa 75 euron arvoisen lahjakortin Spartoo-nettikauppaan. Osallistumisaikaa on marraskuun ajan, eli 30. 11. on viimeinen osallistumispäivä. Nyt sitten vain valmistautumaan iltaa varten! ;)


Hauskoja juhlahetkiä kaikille!

4 kommenttia :

Jenna kirjoitti...

Vähän kiva kisa, pakko muistaa osallistua :) Pitäkää hauskaa tupareissa!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos, tuparit meni nappiin, kuvamatskua seuraa, kunhan saan kameraa purettua... :)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa, että kaipaan hirveesti sun parin vuoden takaista bloggailua. Täällä on vain nykysin lähinnä kilpailuja, sisältöyhteistyötä ja sen sellasta. Tykkäsin niin kovasti nähdä usein sun asukuvia, lukea sun mielipiteitä yhteiskunnallisista asioista ja sen lisäksi pidin myös arvosteluista, ja vinkeistä hyviin elokuviin/peleihin.

Oon siis tietenki aivan tavattoman ilonen, että oot löytäny ihanan miehen, uuden harrastuksen ja kaikkea, enkä millään tavalla halua vaatia sua muuttamaan nykystä postaustahtia/-tyyliä, koska pakolla on perseestä kirjotella blogia. Tahon ehkä vaan sanoa, että... Sulla on ollu upea blogi, jonka vanhoja päivityksiä voi onneksi edelleen selailla. Oot fiksu ja kaunis. <3

Maria Morri kirjoitti...

Anonyymi, kiitos palautteestasi! Voin sanoa, että itseänikin harmittaa blogin hiljentyminen, mutta toisaalta se on ihan vain seurausta siitä, että päiväni täyttyvät muista asioista. Olen enemmän ystävieni kanssa livenä, puuhastelen kotiaskareiden parissa, käyn kodin ulkopuolella töissä ja köllöttelen rakkaassa kainalossa. Kamera jää useammin kotiin, ja tunnen olevani osa välitöntä ympäristöäni ja ihmissuhteitani voimakkaammin kuin koskaan ennen.

Politiikkaan ja oikeastaan koko yhteiskuntaan sen sijaan taas olen hieman väsynyt, en suoraan sanottuna jaksaisi taistella tuulimyllyjä vastaan. Se on oikeesti masentavaa ja turhauttavaa. Olenkin ottanut aikalisää sillä saralla ja keskittynyt läheisimpiin ihmisiini. Pitää välillä huilata, että jaksaa.

Ahkerimpina blogiaikoinani postailin melkein joka päivä – minulla oli siihen hyvin aikaa, koska elämässäni ei ollut kovin paljoa muuta kuin se ja opiskelu. Yhden postaukseen tekoon kuvineen ja pitkine teksteineen voi mennä hyvin pari-kolme tuntia päivästä, ja se on lopulta aika iso lohkaisu. Uskon, että ymmärrät. Asukuvia tosin minullakin on kovasti ikävä. Tänään ajattelin ehtiä kuvata jonkin asun, mutta kieltämättä nyt vähäsen meni into siitä touhusta. Velvollisuudentunnosta en halua blogata. Kuten sanoit, bloggaaminen pakkopullana ei ole kivaa.

Katsotaan, mitä talvi tuo tullessaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...