10.11.2014

Air Max Thea

Heissan taas!

Kun viettää päiviänsä seisomatyössä, jalkinevalinnoista tulee ymmärrettävästi entistä tärkeämpiä. Olenkin löytänyt itsestäni kesän ja syksyn aikana jo aika vannoutuneen lenkkaritytön, ja oikeutinkin uusien kenkien hankinnan juurikin tuolla korkealla kulutusasteella. Valintani ja uusin lenkkarisuosikkini on Niken Air Max Thea -malli, joka on jämäkkä, muttei möhkälemäinen, tukeva, muttei joustamaton. Asukuvissakin tämä on aiemmin nähty.

nike air max thea1 nike air max thea2 nike air max thea4

Hyväksi käytössä havaittu, oli tarvis sitten vain seisoa paikoillaan tai spurtata bussin perässä. Hengittää, tukee ja on alkujähmeyden jälkeen istuva kuin hansikas. Saatan himoita myös muissa väreissä. Hups?

8 kommenttia :

maiju kirjoitti...

Näyttä kivoilta ja sellaisilta, että voisi pitää jopa hameen kanssa

Maria Morri kirjoitti...

Ehdottomasti! Vähän kuin Converset siinä mielessä. Kiitos vain kenkäjumalille tästä sporttitrendistä, joka tekee tällaiset yhdistelmät katu-uskottaviksi :D

Jenna kirjoitti...

Niin kivat <3<3 Haaveilin noista koko kesän, ehkä ensi keväänä ostan..

Maria Morri kirjoitti...

Mä kans kuolasin noita aika tovin :D Ensi kevääksi varmaan taas hankittava jotkut uudet, vähän himottaisi hopeanharmaat Roshe Runit...

Anonyymi kirjoitti...

Missä olet töissä? Luulin että olet opiskelija.

Maria Morri kirjoitti...

Sulkeeko ne toisensa pois? :D Opiskelen siis kyllä edelleen. Oon Foodwestillä tekemässä haastatteluja tuotetutkimuksessa ja keräämässä samalla asiakaspalvelukokemusta. :) Sitäkin nimittäin tarvitsee nykyään melkein hommassa kuin hommassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Ei olisi tarvinnut kuitenkaan olla noin tyly. Tsemppiä uudelle työuralle.

Maria Morri kirjoitti...

En mielestäni ollut tyly, ikävää, jos kuulosti siltä. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...