27.10.2014

Wends Tampereella

Aloha!

Keskellä synkintä (mutta onneksi semisti lämmintä) syksyä lohduttaa muistella erästä lauantaita, jona olimme porukalla liikenteessä. Vietimme ensin pitkän ja hitaan aamun, alkupäivän ja lopulta iltapäivän kommuunisohvalla Twin Peaksia katsellen, pikaruokaa mässyttäen ja suunnitellen iltaa. Jossain vaiheessa pelattiin Max Paynea, meikattiin ja etsittiin päällepistettäviä vaatteita, jotka eivät olisi pyykkikorissa. On tavallaan ihan lohdullista, ettei ole koskaan yksin pukeutusmikriisiensä kanssa, kun talosta löytyy toinenkin samanlainen panikoija. :D

Piakkoin suuntasimme tsekkaamaan uuden tornihotellin kattoterassin, Moro Sky Barin, ja sen huimat maisemat, josta siirryimme iltapalalle Sohoon. Illan kohokohta kuitenkin oli Tampereella vihdoinkin esiintyvä, pitkään ja hartaasti odotettu indiepopbändi Wends, joka esiintyi Lost in Music -festareilla. Nää tyypit on kyllä livenä aivan parhaita, menoa ja meininkiä ei taaskaan puuttunut, ja keikka oli mahtava! Kaikki kiitos kyllä kämppikselleni Maijalle, että on tutustuttanut meikän tähän bändiin, ilman ihanaista Maiskulia en olisi varmaan päätynyt sille ensimmäisellekään keikalle asti. ^^ Ja hei, nyt sitten meikälläkin on ihkaensimmäinen bändipaita. :D Ihan sairaan hieno ja mustavalkoinen. Kattokaa vaikka!

wends2 wends3 wends4 wends1 wends8 wends5

Illan päätteeksi kävimme vielä Tampereen viehättävämmissä drinkkibaarissa, latinohenkisessä Barmaciassa, josta saa aina herkullisimmat Mojitot ja Margaritat. ...Ja jonka sisustuksessa näkyy mm. eteläamerikkalaisen vapaapainin fanitus... :D Oikeasti, jos ette ole käyneet, käykää Barmaciassa. Me ollaan jo ihan kantiksia. Kannattaa kokeilla esimerkiksi inkivääricaipirinhaa tai mangomargaritaa. Myös chilimojito on jees, jos tykkää tulisesta. Ja basilika-ihanmitävaan, jos ja kun basilika tulee taas takaisin makuvalikoimiin.

best night out 3 best night out 2 best night out 1

Tämä viikko kuluukin sitten iloisesti kahden asian parissa: töissä, ja viikonloppuna järjestettäviin tupareihin (long overdue) valmistautuessa. Son moro!

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Näköjään tuo 20/30-luvun miesten hiusmalli on taas muotia. Jännä nähdä, milloin se nuorekas viiksimalli tulee takaisin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...