4.10.2014

Tennarirakkautta

Heippa!

Olen taas vaihteeksi sairastellut flunssassa. Ihmiselle, joka yleensä ei sairastele, on pari nuhakuumetta kuukauden sisään jotain ihan ennenkuulumattoman outoa. Onneksi olen sentään ollut kaukaa viisas ja hankkinut jo pari vuotta haaveilemani untuvatakin. Siitä lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin haluan jakaa erään syksyisen asukuvan, joka on jäänyt esittelemättä. Kuvista kiitos Maijalle!

stripy top3 converses

Olen lämmennyt tämän kesän ja syksyn taas lenkkari- ja tennarimuodille, ja kaivoinkin syksyn viimojen puhaltaessa esiin myös ohutpohjaiset Converseni. Kämppikseni ei muita kenkiä käytäkään, ja kenkähyllymme on täynnä erivärisiä tennareita. Punaisia, ruskeita, keltaisia, kukallisia...Tampereella myös katukuva tuntuu olevan kesät talvet täynnä Conssuja, joten ihmekös siinä sitten, että tarttuu hullutus aina säännöllisesti itseenikin. Silti yleensä valitsen kenkärentoilupäivinä jalkaani mieluummin jalkoja erinomaisesti tukevat Niket tai Stan Smithit (jotka muuten näyttävät olevan ulkomaistenkin bloggaajien supersuosiossa. Toipa markkinoille ranskalaissuunnittelija Isabel Marantkin juuri oman kopionsa kengästä).

Nahkatakki – Zara / Tunika ja leggingsit – HM / Laukku – Selected Femme / Kengät – Converse: Dainty

stripy top1 stripy top4

Mukavaa viikonloppua kaikille! ^^ Meikälikka lähtee tästä puntin kautta juhlimaan ystävien tupaantuliaisia (omamme ovat tulossa vasta marraskuun puolella) ja fiilistelemään entisiä kotinurkkiani Herwoodissa. ^^

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...