14.10.2014

Tärppejä I Love Me 2014 -messuilta!

Hola!

I love me 2014 -messuilla on yhtä jos toistakin mielenkiintoista nähtävää ja ihasteltavaa. On muotinäytöksiä, häämuotia, bodypaintingia, hyvinvointiin liittyviä luentoja, messutarjouksia, joogatunteja ja taitavia korujentekijöitä. Kaikesta tästä löydätte tietoa messujen ohjelmasta ja näytteilleasettajaluettelosta. Messujuttuja voitte seurata myös Instagramista hashtagilla #iloveme2014.

Erityisesti kannattaa tsekata I Love Me -loungen ohjelma, nimittäin loungesta löytyy joka päivälle esimerkiksi mielenkiintoisia bloggaajahaastatteluita (mm. Pupulandian Jenni, trashionista Outi Pyy ja Monna treenaa -blogin Monna ovat puhumassa mielenkiintoisista aiheista) ja tietoa tulevan kauden uusista trendeistä! Sinne!

Itse olen myös tosi kiinnostunut tutustumaan Koru ja Kello -alueelta löytyvään Made in Tyrvää -näyttelyyn, joka on viiden keväällä 2014 Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta valmistuneen kultasepänalan artesaanin yhteisnäyttely. Näyttelyssä on siis esillä viisi erilaista kokoelmaa käsityönä valmistettuja koruja. Näyttely kiinnostaa minua, koska ystäväni on valmistunut samaisesta oppilaitoksesta ja tietysti itsekin taitava kultaseppä. Ajattelinpa siis käydä moikkailemassa ihmisiä. ^^

Messujen yhteydessä sain kokeiltavakseni myös joitakin messuilta löytyviä tuotteita, ja eniten kiinnostukseni herättivät mm. Livboxin ihana kokelma muiden bloggaajien suosikkituotteita (kuva 1), Biozellin hinta-laatu-suhteeltaan mainiot hiustuotteet (kuva 2) sekä Marviksen hammastahnat, joista tuntuu aina löytyvän jokin uusi ja yllättävä maku, kuten tällä kertaa jasmiini-minttu (kuva 3).

1.
livbox3
 
2.
biozell hair
 
3. marvis jasmin

Mielenkiintoiset messut siis tulossa, en malta odottaa viikonloppua!

Mukavaa syksyistä viikkoa teille, ihmiset! ^^

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...