18.10.2014

Remington: Your Style


amazing curls2

Sain Remingtonilta testattavakseni vastalanseeratun hiustenmuotoilusetin, Your Style Styler Kitin, johon kuuluu kolme erilaista vaihdettavaa muotoilupäätä. Lisäksi muotoilupäitä voi ostaa myös erikseen lisää. Ideana on, että vaihdettavat päät mahdollistavat helposti erilaisten hiustyylien luomisen, vaikkapa sitten kunkin päivän asuun sopivaksi. Lämpötilaa voi säätää, ja laite on päällisin puolin kaunis katsella.

Voin sanoa, että täällä meidän kommuunissamme tuotteesta löytyi muitakin kiinnotuneita kuin vain minä itse. Kämppikselleni Maijalle taiottiinkin pikkujoulupippaloiden upeimmat kiharat. Testailut jatkuvat, ja tällä hetkellä allekirjoittaneellakin on päässään tuolla puikolla taiotut upeat laineet. Raportoin lisää myöhemmin...

Sillä aikaa, käykäähän te vilkaisemassa I Love Me -messuilla Remingtonin pisteellä tätä uutukaista!

amazing curls1 amazing curls3

Ihanaa viikonloppua!

1 kommenttia :

Kezya Wulandari kirjoitti...

Thanks for sharing this is really interesting. Somehow I reached here while browsing. But when I gone through your Blog.. Its just awwwesomme. I have subscribed your siteupdates via E-mail. Keep on updating buddiiee. And I have also bookmarked it for future visit and I am definitely going to come here soon for more discussions.
please don't forget to visit my blog http://tamboenman.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...