17.10.2014

Nyt kävi näin


leather jacket blonde1

Moikka, ihmiset!

I Love Me 2014 -messut starttasivat tänään, mutta valitettavasti meikälikka joutuu jättämään ne tänä vuonna väliin. Kävi nimittäin niin, että eilen tämä bloggari mennä mätkähti kotitalonsa portaissa ja taittoi siinä rytäkässä nilkkansa. Kämppikseni Maija ei onneksi ollut vielä ehtinyt lähteä töihin, joten sain soitettua ystävän noukkimaan porraskäytävän lattialla itku kurkussa panikoivan Marian hissin kautta kotisohvalle kylmähauteen kanssa. Säikähdin kyllä aivan älyttömästi, ja olin jo varma, että olen katkaissut koko koiven, rusahduksesta päätellen.

Mitään ei kuitenkaan onneksi taida olla murtunut, sillä jalalle pystyy varaamaan painoa ja kaikki varpaat liikkuvat semikivutta, mutta kävelemään tällä jalalla ei todellakaan lähdetä (ainakaan naapurissa sijaitsevaa kiinalaisravintolaa pitemmälle). Kolmen koon (kylmä-kompressio-koho) hoitoa tässä nyt annetaan, syödään buranaa ja seuraillaan tilannetta. Treeneillekin saa nyt pariksi viikoksi sanoa heipat.

Ketutus on, kuten voitte kuvitella, aikamoisen suuri tässä kohtaa. :( Kertoilen kuitenkin kaikesta huolimatta tässä myöhemmin vielä yhden messuvinkin, joten pysykäätten kuulolla! Ja pitäkää hei toki messuhauskaa minunkin puolesta! :)

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...