25.9.2014

Päivän asu ja Cloettan syksyn uutuusherkkuja

Kaivoin eräs päivä esiin keväällä Berliinin Primarkista hankkimani söpön My Little Pony -paidan. Puin sen kanssa pillifarkut, jalkaan ensimmäistä kertaa tänä vuonna nahkanilkkurit, ja ulos lähtiessäni vielä villakangastakin. Asukuvista kiitos Maijalle!

mylittlepony1 acne pistols

Olen ihan ponisymppaaja, ja symppaajien symppaaja. Minusta kaikkien pitää saada tykätä mistä haluavat, kunhan eivät satuta muita. Minä en (enää) arvostele tai tuomitse, olen iloinen siitä, että tuo joku on löytänyt jotakin, joka tekee hänet iloiseksi. Sen sijaan olen törmännyt ihmisiin, joiden mielestä aikuisten ihmisten pitäisi olla kiinnostuneita ihan muista asioista kuin söpöistä piirretyistä. Esimerkiksi vaikka vähän vähemmän söpöistä piirretyistä. Tai ei piirretyistä lainkaan. -.-

Kun sitten taas puhutaan lastenhankinnasta, omakotitalosta ja kultaisesta noutajasta, moni on sitä mieltä, että kukin tehkööt niinkuin parhaakseen näkee, eikä ole muiden asia arvostella niitä elämänvalintoja suuntaan tai toiseen. Sama ei näemmä päde siihen miten vapaa-aikansa käyttää, valitettavasti. En tiedä, millaista ideaaliaikuista he mielessään rakentavat, enkä mitä kaikkea siihen muuta kuuluu, mutta luulen, että harva sitä ihanneaikuisen muottia kokonaan täyttää. Ja mikä tärkeintä: miksi pitäisikään?

T-paita: Primark / Farkut ja kengät: Acne Studios / Rannekoru: Ideakoru / Sormukset: Kalevala koru ja Fashionology

mylittlepony3

Onneksi meillä täällä kommuunissa piirretyt pyörivät, sekä ironisesti, että täydellisen epäironisesti kaikella rakkaudella ja ajoittain myös tippa silmäkulmassa. Onhan se nyt aika hemmetin surullista, että Maa aikojen alussa -leffan pienen dinosauruksen äiti kuolee. :( (Mutta kuka tai missä on Pikkutassun isä?)

Kun näin syksyn tullen on vähän innostunut käyttämään väriä vaatteissaan, on ihanaa saada myös värikkäitä postilähetyksiä. Cloetta lähetti minulle maisteltavaksi syksyn makeimpia uutuusherkkuja, ja silloinpa olikin kommuunissa karkkipäivä ja leffailta yhtä aikaa. Erityisesti jännittävän makuiset suklaat ja vaahtokarkilta maistuvat Pollyt olivat aivan mieletön hitti. Jälkimmäiset olivat erityisesti Ollin mieleen, ja voi sitä surullista ilmettä, kun mies tajusi pussin viimein tyhjentyneen. Sniff. Me taas likkojen kesken tykkättiin aivan hulluna uusista Läkerol-pastillimauista. Saatoin tai saatoin olla vetämättä kokonaista askillista noin kymmenessä minuutissa. Herkuttelun päälle onkin sitten hyvä vetää ksylitolipastillia ja purkkaa. :D

Illan leffana muuten toimi Cyclomania, kas vain, onhan meitä sentään kolme pyöräilynharrastajaa saman katon alla. Dialogi kirvoitti sohvanpohjalta hermottomat naurut ja näyttelijöiden pyöräilyasennot rankkaa kritiikkiä. Joku vois taas tehdä vaikka ihan uuden pyöräilyteemaisen leffan. :) Eniveis, paras ilta.

cloetta syysuutuudet 2014 2 cloetta syysuutuudet 2014 3 cloetta syysuutuudet 2014 4 cloetta syysuutuudet 2014 1

Mukavaa torstaita kaikille!

7 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Mua alkoi ehkä vähän harmittaa että annoin noi Pollyt eteenpäin, olen kuullut niin paljon kehuja niistä ;) Pitää ehkä ostaa ja testata!

Enni Keuda kirjoitti...

Noi uudet Läkerolit on hyviä! Musta on ihanaa, että Cloettalla on joku 10 erilaista makua salmiakkia/lakua! Tykkään <33

Anonyymi kirjoitti...

Heis! Aiheen ulkopuolelta, oletko huomannut että blogisi mobiiliversiossa olisi jotakin ongelmaa? Itselläni on Android käytössä, eikä sivu ole oikein toiminut melko pitkään aikaan. En nyt joka päivä käy, mutta kuitenkin. Uusimmat päivitykset eivät näy ja koko sivusto on jotenkin kummallinen, vieritys ei toimi jne. Onkohan problem vain minun puhelimessani jostain syystä?

/Hannele

Maria Morri kirjoitti...

Riikka, kannattaa kokeilla! :) On todella herkkuja!

Enni, niinpä, aika mahtavaa :D

Hannele, enpäs ole huomannutkaan, kiitos ilmoituksesta! :) Tsekkasin Bloggerin mobiiliasetusjuttuja ja vaihdoin johonkin valmiiseen oletusteemaan, tsekkaapas toimisko nyt yhtään paremmin? :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, nyt näyttäisi toimivan :)
/Hannele

June kirjoitti...

Ponipaidat on aina pop! Itelläkin niitä muutama. <3

Ja noi Bilar-Pollyt. NAM. o____O Vedin kesällä Ruottissa niitä.

Maria Morri kirjoitti...

Omnomnomnom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...