18.7.2014

On the Road Again...


sunnydays2

Viimeiset kaksi viikkoa ovat menneet aivan reissatessa. Mukaan on mahtunut mökkeilyä ja viikonloppu Noormarkussa, mutta ennen kaikkea muuttohässäköitä. Kahden viikon päästä meillä on oma koti! Vuokrakoti, mutta silti. Me, yhdessä saman katon alla. En voi kuin olla kiitollinen, niin onnekkaaksi ja onnelliseksi tunnen itseni.

Viime viikko meni siis aika pitkälti Ollin kamoja roudaillessa Espoosta Tampereelle näin ensin minun luokseni (oh my mikä tapa tyypin aloittaa kesälomansa), ja pian alkaa siis se seuraava show. Vaikka aika rennolla tahdilla tuota kamojen kantelua ja ajelua pitkin poikin tehtiin, kyllä se vain silti ottaa voimille säädellä tavarapalapelien kanssa ja tuijottaa, tuijottaa ja tuijottaa motaria. Mieluummin sitä nyt vaikka pyöräilisi.

Kaiken hulinoinnin keskellä napsin nämä pienet otokset eräästä asustani: COS:in musta pellavapaita on ihanan vilpoinen näin kesällä, ja löysät farkkushortsit takaavat mukavan olon etupenkillä köllötellessä. M-kirjaimella varustettu hopeinen kaulakoru on Fashionologyn uudesta ihanasta Tiny Collectionista. Alennusmyynnit muuten sielläkin parhaillaan menossa! Sandaalit ovat Vagabondilta, kuis muutenkaan. ;) Kello on Michael Korsin ja rannekoru Ideakorulta.

sunnydays3

Domain-ongelmat ovat muuten tuota pikaa kunnossa, älkööt huolestuko! :) 
Sillä aikaa toivotan teille oikein ihanaa viikonloppua! ^^

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ootko enää väleissä edellisen poikaystäväsi kanssa?

Hyvää muuttoa ja alkua uuteen yhteiselämään!!

Maria Morri kirjoitti...

Moi Anonyymi, ja kiitos paljon! :) Ei olla juuri tällä hetkellä paljoakaan tekemisissä, kummankaan tahdosta.

Ihanaa kesää! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...