12.7.2014

2 x Farkkuliivi

flared1

Kesän parhaaksi ja monikäyttöisimmäksi vaatteeksi on muodostumassa kovaa vauhtia farkkuliivi, jonka nappasin aivan kesän alkumetreillä Onlysta. (Viime vuoden epätoivoisesta metsästyksestä viisastuneena en aikaillut hetkeäkään.) Katukuvasta päätellen monella muullakin on toki käynyt sama idea mielessä, mutta aika usein näkee farkkuliiviä yhdistettävän nimenomaan mustiin maksimekkoihin. Itse päätinkin yhdistää liivin vapaa-ajallani pohjepituisiin, leveälahkeisiin housuihin, täydellinen kesävaate siinäkin.

Housut ja toppi: HM / Kengät: Crocs / Farkkuliivi: Only / Laukku: Proenza Schouler PS11 / Kello: Michael Kors

Omassa farkkuliivissäni on kätevät taskut molemmilla sivuilla, sekä lisäksi kännykänmentävä povitasku, mikä on duunipäivinä ollut aivan loistava juttu. Olenkin käyttänyt sitä niin paljon töissä, että välillä tuntuu vähän kiusalliselta käyttää samaa vaatetta vapaa-ajallakin. Käytänpä kuitenkin. :D

Pilkkuhame ja sandaalit on toinen suosikkikomboni farkkuliivin kanssa. Alla oleva kuva muuten on uuden kotimme etuovelta... Arvaakos kukaan, mihin mahdamme muuttaa? ;)

hihi1
Hame ja toppi: HM / Sandaalit: DinSko

Uuden kodin vuokrasopparin kunniaks on mm. nautittu terassiskumppaa, shoppailtu tarpeettomia ja tarpeellisia huonekaluja, mietitty päämme puhki mitä tehdä ylimääräisellä tilalla ja ideoitu after work -kuvioita. Niin, ja tietysti myös ällistelty, että mihinkä mahdamme saada kaikki pyörät säilöön turvallisesti. Ulkovarastoon niitä EI jätetä. Näistä kaikista käänteistä saatte kuulla piakkoin lisää... ;)

kiila1 

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...