4.6.2014

Aurinkokapseleista apua ruskettumiseen

puistoja toukokuu 2014 14

Heissan taas! Sain keväisessä Indiedaysin Inspiration Dayssa mahdollisuuden osallistua Indiedaysin ja Vermanin yhteiseen kampanjaan (tsekkaa kampanjasivut!) ja kokeilla aurinkokapseleita.

Olen aiemmin ollut hyvin vaalean, jopa kalpean ihon puolesta puhuja, ja sitten taas innostunut päivettyneen ihon estetiikasta. Olen lätrännyt yhden kesän itseruskettavilla, kunnes aloin saada kirjaimellisesti tuotteista näppyjä ja kutinaa iholleni. Sittenpä ruskettelin ihan vain perinteiseen tapaan auringossa makaamalla ja ihoa parhaani mukaan aurinkovoiteilla suojaten.
puistoja toukokuu 2014 18

Aurinkokapseleita kohtaan olen ollut pitkään aika skeptinen, mutta viime kesänä käytin niitäkin, ja kas vain, ne tosiaan vauhdittivat ruskettumista. Talvella popsittuna aurinkokapselit hidastivat rusketuksen häipymistä iholta. Niinpä otin mieluusti kokeiluuni Bioteekin Aurinkokapselit, ja olen todennut niiden tehoavan aivan mainiosti. Kesää ja helteitä on ehtinyt olla vasta vähän aikaa, mutta jo nyt poikaystävä ja kaverit ovat kommentoineet nopeaa ja syvää ruskettumistani, enkä kyllä pistä pahakseni. :D Jos taas olisin talvella lähdössä matkalle, aurinkokapseleita voisi syödä jo etukäteen ja näin valmistaa ihoa ruskettumiseen. Tsekkaa Vermanin omat nettisivut tästä.

puistoja toukokuu 2014 4

Aurinkokapseleiden teho perustuu karoteeneihin, joita kapselit sisältävät. Samaa tavaraa löytyy mm. porkkanoista, joten jos olet porkkanan suurkuluttaja, saatat jo nauttia samoista hyödyistä. :D Bioteekin Aurinkokapseleista löytyy sekä alfa- että betakaroteenia sekä lykopeenia, joka myös on karoteeni. Tuoteselosteen kokonaisuudessaan voit lukaista tuotesivulta tästä. Huomaathan, että vaikka aurinkokapseleista puhutaan toisinaan ihoa suojaavana tuotteena, kannattaa ehdottomasti, ehdottomasti suojautua palamiselta ja liialta säteilyltä myös vaattein ja/tai aurinkosuojavoitein! Ihosyöpä ei ole leikin asia.

Indiedaysilla ja Vermanilla on vielä hetken aikaa päällä kilpailu, johon voitte TE, rakkaat lukijat, osallistua linkin sivuilla lähettämällä auringonottokuvanne ja jättämällä yhteystietonne. Paras kuva palkitaan: Lukijakilpailun palkintona on Olympus TOUGH TG-830 iHS Adventure kit –kamera,  jonka arvo on 250€. Nyt siis kaikki jakamaan parhaita auringonottofiiliksiänne ja tsekkaamaan myös muita kampanjapostauksia!
Aurinkoista loppuviikkoa kaikille! ^^
puistoja toukokuu 2014 8

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hi, all is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data, that's in fact good, keep up writing.


my blog ... warface hack aimbot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...