6.5.2014

Proenza Schouler x Mac: Woodrose

Tänä keväänä kosmetiikkamerkki Mac teki yhteistyökokoelman muotitalo Proenza Schoulerin kanssa – allekirjoittaneellakin on tuo suurin omistamani aarre samaisen merkin ihana PS11-olkalaukku, joka on ollut erittäin ahkerassa käytössä ja hellässä hoivassa. Kun kuljin Helsingin Stockmannilla Macin pisteen ohi, huomasin aivan sattumalta kokoelman, joka oli juuri sinä päivänä tullut myyntiin. Liukuvärjätyt, järeän metalliset hylsyt ja rasiat vetivät puoleensa jo pelkällä visuaalisella ilmeellään, mutta todella paljon yllätyin lukiessani julisteesta mihin ne liittyivät. Mikä yhteensattuma!

Vaikka hinnat huimasivat päätä ja olivat suorastaan älyttömiä, en voinut vastustaa kiusausta hankkia jotakin, jossa yhdistyy kaksi suosikkiasiaani: Mac ja Proenza Schouler. Niinpä kevensin lompakkoani huulipunan verran. Kaupan päälle vieläpä mainitsin myyjällekin, että oli aivan pakko, kas kun olallani riippuva laukku on samaa merkkiä kuin yhteistyön toinen puolikas. Tyttö oli tästä niin vaikuttunut, että kutsui toisenkin myyjäneitosen ihmettelemään aarrettani. PS ei ole kovinkaan laajalti tunnettu saatikka bongailtu brändi Suomessa, siitä tämä. Jos tämä hämmentää vähemmän muotiorientoituneita lukijoitani, niin ajatelkaa: osoitellaanhan sitä kadulla harvinaisen näköisiä autojakin. :D

proenza schouler for mac lipstick woodrose 1

Valitsemani huulipuna on perusnude sävyssä Woodrose. Kosteuttava ja säyseän sävyinen puna on lähes huomaamaton huulilla, mikä sopii Proenza Schoulerin suunnittelua ohjaavaan ideologiaan: hehän halusivat alun perinkin luoda merkkilaukun, joka ei kilju huomiota puoleensa. Niin syntyi eräs toinen muotifanaatikkojen himoama veska, PS1.

Jos haluan lämmittää huulia ja lisätä kiiltoa, yhdistän Woodrosen Clarinsilta saamaani huulikiiltoon Opalescence-kevätkokoelmasta, sävyyn Coral Tulip.

proenza schouler for mac lipstick woodrose 3 proenza schouler for mac lipstick woodrose 1 (1) Huulilla Woodrose
The Hat Thing 1 (1)
Rakkauslaukku PS11 oli viime kesänä jokaisena poutapäivänä mukanani. En näe asian muuttuvan.

Mukavaa tiistaita kaikille!

3 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Täysin ymmärrän tuon laukkuasian! Voi vitsi, pitäiskö käydä ihailemassa noita tuotteita myös...

Maria Morri kirjoitti...

Jos niitä vielä on, niin kannattaahan ne tsekata! :) Mikään ihan tajunnanräjäyttävä kokoelma ei kyllä imho ollut kyseessä, en rakastunut kaikkiin asioihin ollenkaan. :D Vähän sellainen "keräilyarvo" ehkä, ilmankin olis kyllä toimeen tullut... x)

Anonyymi kirjoitti...

Olet ilmeisesti eurovaaliehdokkaana. Ajattelitko siitä kirjoitella? :) Piraattijuttuja on näkyny vähän vähemmän täällä blogissa viime aikoina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...