20.5.2014

Kesän tennaritrendi: Adidas

Sisältöyhteistyö

stan smith green 2

Heippa taas, ystävät! Kirjoittelen pitkästä aikaa taas kengistä, nyt kun taas kiireiltäni ehdin. :) Vaikka olen ollut hiljaisempi tyylibloggaaja ihan viime aikoina, en silti ole suinkaan missannut ympärillä vellovia trendejä: trooppisia palmuprinttejä, hapsuja, lähes sähköisiä pastellisävyjä ja tietenkin koko ajan uusia käänteitä saavia lenkkari- ja tennaritrendejä.

New Balancen, Niken ja Reebokin uutuuksien ja ikiklassikoiden rinnalle on noussut taas yksi nimi: Adidas. Kaikki muistavat varmaan vielä lapsuudestaan Superstarit ja Stan Smithit? Tai niiden lukuisat kopiot, jollaiset itsellänikin oli. Kun tajuntaani iskostui kuvia seuraamistani muotiblogeista näistä vanhoista, nostalgisista tennareista, halusin toki itsellenikin sellaiset!

me2

Kun olin tarpeeksi Instagramin hashtageja ristiin rastiin selaillut, suosikikseni yli muiden nousivat legendaarisen tennistähden mukaan nimetyt Stan Smithit, jotka eivät aivan niin räikeästi huuda merkkiään kuin esimerkiksi Superstarit. Lisäksi mallistani puuttuu se kuuluisa kolmen raidan yhdistelmä, joka on aiheuttanut paljon kohua ja mielestäni aikamoisen turhia oikeusjuttuja. Ei jotain niin geneeristä ideaa kuin kolmea raitaa pitäisi voida kenenkään omistaa. Toisaalta, kotimaiselta Karhulta ostettu juttuhan sekin on. :D Vihreään tehosteväriin päädyin paitsi sen raikkauden ja luonnonläheisyyden takia, ehkä ihanihan vähäsen asiaan saattoi vaikuttaa tieto siitä, että poikaystävän lempiväri on vihreä. Ja kas kummaa, totesipa hän sitten, että voisi hänkin moisia popoja käyttää. ;) Toki myös tummansiniset, melkein musteen sävyiset yksityiskohdat ovat aikamoisen viehättävä juttu...

Sitä paitsi, kerrankin kenkätrendi, joka ei uskottele, että olisi jotenkin mukavaa tai hohdokasta, saatikka sitten käytännöllistä tai jaloille ihanteellista, keikkua koko päivä tappajakoroilla. Nyt varsinkin, kun uudessa duunissani teen seisomatyötä, hyvät jalkineet ovat oikeasti aivan must-juttu, jotta jaksaa. Adidas Originalsin tennarit löytyvät Spartoolta.

stan smith green 5 me stan smith green 1

Mukavaa kesäistä viikkoa kaikille! ^^

6 kommenttia :

Jenna kirjoitti...

Noi on niin siistit, haluan myös :)

Enni kirjoitti...

On kyllä siistit! Ja ihana mattokin tausalla :)

Angelica kirjoitti...

Pakko kommentoida nyt ihan melkein-tyhjästä! Olen blogisi sillointällöinen lukija muutaman vuoden ajalta, ja tulin puolipitkän tauon jälkeen tsekkaamaan juttujasi. En voi olla huomaamatta, että näytät uusissa kuvissa ihan mielettömän onnelliselta ja vapautuneelta ja aurinkoiselta. Toivottavasti oletkin! Tulin oikein iloiseksi, melkein liikutuin oman raskaan elämänvaiheen syövereissä. Ihanaa kesää!

Anonyymi kirjoitti...

Olet ehdolla europarlamenttivaaleissa. Mitä mieltä TTIP:stä?

Anonyymi kirjoitti...

Olet ehdolla europarlamenttivaaleissa. Mitä mieltä TTIP:stä?

Maria Morri kirjoitti...

Jenna ja Enni, joo, ne on tosi kivat :)

Angelica, kiitos <3 Arviosi osuu täsmälleen oikeaan, juuri siltä minusta tuntuu :)

Anonyymi, tällä hetkellä vastaan. Valmistelut pitää tehdä avoimesti eikä suljettujen ovien takana. Myös EFF on kritisoinut TTIP:tä, olen ihan samoilla linjoilla sen asian kanssa. https://www.eff.org/deeplinks/2013/07/tafta-us-eus-trojan-trade-agreement-talks-and-leaks-begin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...