31.5.2014

Arvioni Pantene Pro-V:n Youth Protect 7 -hiustenhoitosarjasta

pantene spring 2014
Sain kokeiltavakseni uuden Pantene Pro-V:n Youth Protect 7 -hiustenhoitosarjan, ja nyt vihdoin saan kirjoiteltua siitä. Sarja lupaa suojata hiusta ja jättää sen elinvoimaiseksi, hoitoaineet lupaavat ehkäistä tehokkaasti hiusten katkeilua. Tuotteisiin kuuluu shampoo ja hoitoaine, tehohoito, jota voi muuten käyttää hyvin myös hiusnaamiona, sekä hiuksiin suihkutettava hoitosuihke. Suosikkituotteekseni nousi näistä juurikin tuo suihke, joka antoi mukavasti kosteutta hiuksille ja auttoi kikkaroita kikkaroitumaan kivemmin.

Luonnonkiharan juttu nimittäin on juurikin riittävä kosteutus: kiharat eivät kiharru kauniisti ilman sitä. Sitten oma lukunsa on vielä päällimmäisen pörrön silottaminen (ne monesti ihan suotta kammotut silikonit ovat tässä itse asiassa erittäin käteviä) ja hiuksien pehmeys-/karheusaste pesun jäljiltä, sekä tietysti ylipäätään kiharoiden kasassa pysyminen. On aika hankala juttu saada vaurioitunut, huokoinen ja luonnonkihara pörrö sekä pehmeäksi, kiiltäväksi, että sopivan hallituksi mutta kuitenkin edelleen tuuheaksi kiharapilveksi.

Pantenen uutuustuotteet eivät aivan vieneet jalkoja altani näiden kaikkien asioiden täyttämisessä, mutta tukkani on toisaalta supervaativa, ja vaatii juuri oikeat tuotteet pysyäkseen optimaalisessa kuosissa. Hieman tyypillisemmällä hiuslaadulla varustettu kuontalo tykännee näistä perushyvistä hiustenhoitotuotteista.

the hairness 5

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tuhkanvaaleat kiharat :) Kumpi vaatii enemmän asettelua, kiharaksi jättäminen vai suoristettu tukka? Omani menee suoraksi littanaksi jos sen antaa kuivua ominpäin, joten kuvittelen tietenkin että kiharoiden kanssa ei tarvitse kuin pestä hampaat.. Anyway, yleensäkin näytät tosi raikkaalta ja onnelliselta viime aikojen kuvissa :)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos :) Suoristus periaatteessa on tällä hetkellä työläämpää, koska tuo tukka alkaa olla jo kuitenkin hyvän mittainen, plus paksu. Kiharoiden kanssa toisaalta homma on vähän enemmän mulla arpapeliä, koska siis yritän saada ne hoitotuotteilla riittävän kosteutuiksi ja rakennepaikatuiksi, ja sitten antaa niiden kuivua rauhassa niin, etteivät mene vain takkuun (ei kostealla tukalla nukkumaan... :D). Jälkeenpäin kiharapilvi vaatii vielä öljyjä, joilla silotella tuo päällimmäinen kerros edes vähän vähemmän pörröiseksi. Mut kaikessa on puolensa ja puolensa! :)

Loura kirjoitti...

Hei mitkä tuotteet olet kokenut hiuksillesi parhaimmaksi? :) itsellä juurikin luonnonkihara ja tuskailen tuon pahaisen päällipörrön kanssa... Vuosien föönaus ja suoristus on nyt tukan kasvaessa pitkäksi saanu jäädä ja tuntuu että joudun opettelemaan hiusten hoidon uudestaan...

Maria Morri kirjoitti...

Moikka, ja sori miljoonasti mun piiiitkä vastausaika! Oon ite tykännyt XZ:n kosteuttavista hoitoaineista, ne on hinta-laatusuhteeltaan ihan ykköskamaa. Käytän myös hiusöljyjä, perus Morocconoil on ihan kelpoa kamaa, samoin Paul Mitchellin Super Skinny Serum ja Richin hiusöljyt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...