11.4.2014

Viikonlopullinen gaaloja ja gaalapaniikkia

Tämä viikonloppu on taas vaihteeksi täynnä menoa ja meininkiä: tänään illalla järjestetään Aussie Blog Awards, ja huomenna lauantaina on puolestaan Indiedays Blog Awards. Gaalailtamissa palkitaan eri kategorioissaan parhaita ja kiinnostavimpia blogeja, nautitaan tarjoiluista ja tavataan upeita ihmisiä.

Itselleni joka ikinen suurempi tapahtuma merkitsee samalla hillitöntä määrää stressiä vaatteista, meikistä ja hiuksista. Kerrankin "kuuluisi" ja tietenkin myös haluaisi olla ykkösissään, näyttää edustavalta, viileällä tavalla hehkeältä ja kerätä ihailevia katseita. Sen sijaan keskimäärin tunnen itseni aina alipukeutuneeksi, tukka on joko räjähtänyt tai lässähtänyt ja meikki lähinnä suttuinen. Luonnollisesti kaikki tämä on lähinnä omassa päässäni, joten tällä kertaa olen yrittänyt hillitä stressaamisen määrää. Toisaalta kaksi gaalailtaa peräkkäin ei ihan ole omiaan rauhoittamaan tyylipaniikkiin taipuvaista ihmistä. :D Niinpä pukeutunenkin molempiin juhliin identtisesti tai lähes identtisesti. Onni on, etten ole julkkis, muuten jokin pahansuopa juorulehti kirjoittelisi lööppejä tyylimokistani. Nyt ketään tuskin onneksi kiinnostaa (famous last words, tässä kohtaa voi sitten odottaa anonyymimussuttajien floodia).

 Vaikka periaatteesta kieltäydyn hankkimasta yhtäkään vaatetta vain yhtä tapahtumaa varten, olen järkeillyt, että yhtä hyvin voi sitten kuitenkin hankkia jotakin juuri tiettyä tilaisuutta varten, kunhan se jokin on käytettävissä muulloinkin. Olen tehnyt kolme hankintaa: nilkkapituiset housut, pieni iltalaukku ja kimalteleva rannekorurypäs. Kengät olen hankkinut joskus viime kesän lopulla alennusmyynneistä ja kiiltäväpintainen satiinitoppi oli viime kesän luottovaate. Michael Korsin rannekello on niin ikään luottoasuste parin vuoden takaa. En toistaiseksi ole vielä törmännyt yhteenkään gaalakelpoiseen mekkoon, lyhyeen tai pitkään, jonka haluaisin pukea päälleni, joten housulinjalla mennään, taas kerran.

Huulipunan sävy on vieläkin auki. Luultavasti se selviää viime hetkillä ja riippuu täysin siitä, minkä punan hätäpäissäni lähtöpaniikissa laukkuuni heitän. Vähän kuin arvonta, mutta tsiljoonasti kaoottisempaa! :D

Saapa nähdä, mitä tästä tulee. Toisaalta, jos tarjolla on kuohuvaa, who cares. Party on! Vauhdikasta viikonloppua!

gala potential 7 gala potential 3 gala potential 4 gala potential 2 bling
Toppi, housut ja kengät: Other Stories / Laukku: Zara / Kello: Michael Kors
Rannekoru: HM

P.s. Keskiviikkona lähtö viikoksi Berliiniin! Aijaijaijaia! Ja tasan viikon päästä meikäläinen täyttää 27 vuotta, tsijijii!

6 kommenttia :

Riikka kirjoitti...

Ihana toppi, hyvältä näyttää :) Toivottavasti törmätään lauantaina!

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti! ^^ Toivottavasti törmäillään! :)

Enni kirjoitti...

En saanut kutsua Aussien gaalaan, mutta lauantaina ehkä nähdään? :) Melkein samanlaisen topin olin ajatellut gaalana pukea, mutta päädyin sitten kuitenkin mekkoon.

Maria Morri kirjoitti...

Olis tosi kiva nähdä lauantaina! :) Oon kans tulossa jo päivätapahtumaan, mutta jos on samanlainen ryysis kuin viimeksi, niin saapi nähdä... :D Törmäillään! ^^

June kirjoitti...

Olipa kiva törmätä teihin, söpöt tytöt (tahi kauniit naiset, miten vaan)! ^____^

Maria Morri kirjoitti...

Tosi hauskaa, että nähtiin! ^^ Törmäillään taas! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...