21.4.2014

Uudet aurinkolasit by & Other Stories

Yksi varma merkki keväästä on se, että huomaa tarvitsevansa uudet aurinkolasit. Olen haaveillut ihkaoikeista Ray Baneista Don Johnsonin tyyliin varmaan kaksi tai kolme vuotta, mutta koskaan en raaski pamauttaa yli satasta arskoihin. Yleensä kun kesän loppumista puolestaan merkitsee se, että aurinkolasit meneät tavalla tai toisella rikki. Joko istun niiden päälle, naarmutan ne laukussani tai hukkaan onnettomasti.

En siis oikeastaan tiedä, missä mielenhäiriössä oikeastaan raaskin edes harkitsemaan Other Storiesin useamman kympin maksaneita arskoja, kun Ginasta saa tyylikkäitä vähän päälle vitosella, mutta ainakin seuraavat huomiot olen tehnyt:

* Muovikin voi painaa ja tuntua jämäkältä.
* Mitä paksummat ja mustemmat pokat, sen parempi – aivan sama, vaikka naistenlehdet väittävät, että vaalean ja kapeakasvoisen pitäisi käyttää mieluummin tätä tai tuota mallia ja väriä.
* High fashion -look syntyy suurilla, melkein koomisen kokoisilla linsseillä. Huom, paino sanalla "melkein". Kärpäslasit ovat vähän sellaista vappuhassuttelumeininkiä.
* Painavia ja superkiiltäviä pokia ei edes tee mieli heittää laukun pohjalle ilman koteloa. On siis mahdollista, että tällä kertaa arskat pysyvät meikäläselläkin ehjinä. :D

other stories sunglasses dframe 1 other stories sunglasses dframe 2 other stories sunglasses dframe 4 other stories sunglasses dframe 3

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! ^^

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...