3.3.2014

Clarins Opalescence

clarins spring 2014 2

Sain testailtavakseni Clarinsin Opalescence-kevätkokoelman meikkejä.

Testailtuani sävyttävää pohjustusvoidetta, luomiväripalettia, kasvopuuteria, voidemaista luomiväriä, huulikiiltoa ja huulipunaa arvioin, että setin laadukkaimmat tuotteet ovat poskipuna, huulikiilto ja luomiväripaletin sävyt lukuunottamatta aivan vaaleinta värinappia. Se on silkkaa glitteriä, joka varisee pitkin kasvoja. Sen sijaan poskipuna levittyy helposti vaikka sormin, ja olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten helppo se on levittää kasvoille tasaisesti. Kokoelman huulipunakin on ihan laadukas, mutta todella miellyttävänä huulilla koin korallinpunaisen, pieniä kullanvärisiä hileitä sisältävän huulikiillon sävyssä 11 Coral Tulip. Se on ollut vakituisessa käytössäni viimeiset pari viikkoa, mikä on jo itsessään saavutus. En yleensä käytä huulikiiltoja.

Vähiten vaikutuksen minuun teki kasvopuuteri, joka on hivenen liian tumma levitettäväksi koko kasvoille, muttei kuitenkaan riittävän pigmenttinen käytettäväksi aurinkopuuterina – ellei sitten käyttäjä ole todella kalpea, ja kaipaa vain pientä häivähdystä sävyä kasvoille.

Clarinsin pakkaukset ovat kauniit ja ylellisen tuntuisia, kullanvärisiä metallirasioita ja hopeanvärisiä huulipunahylsyjä. Niitä on ilo säilyttää esillä, hypistellä ja katsella. Myönnän, että itselleni tuotteiden esillepano tällä tavalla on myös tärkeää, vaikkakaan en toki koskaan hylkää loistavaa tuotetta ruman rasian takia. (Cliniquen meikkipuuteri on edelleen luottotuotteeni.)

clarins spring 2014 3 clarins spring 2014 1 clarins spring 2014 4

Mitä teidän meikkikaapeistanne löytyy näin kevään korvalla?

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...