26.2.2014

Päivän tukka

Morjes!

Kävin kampaajalla. Tiedätte kyllä missä – siellä, missä aina käyn. Siellä, missä henkilökunta on iloista ja rennon tuttavallista, ammattitaitoista ja kiinnostunutta kuulemaan asiakkaan hiusmurheet. Käykää Profissa. Minä mainostan ilmaiseksi. :D (En näemmä vain pääse yli siitä anonyymistä, joka oli vakuuttunut salaliitosta vilpittömän hehkutukseni jälkeen.)

new hair 1 new hair 4

Saatte nähdä piakkoin parempia tukkakuvia, mutta näistä kuvatuksista huomaatte, että vaaleampaan päin mennään edelleen. Juuri on edelleen kätevästi juurikasvua ajatellen oman värinen, siitä pidän kiinni.

Ja hei, juhlimisen arvoinen ilmoitus: tukkani on nyt virallisesti ja vihdoin molemmilta puolilta tasan yhtä pitkä. Kasvatusoperaatio sivusänki on siis vihoviimein ja lopullisesti ohi! Vuosiko siihen meni, vai puolitoista. Ajantajuni on hämärtynyt, liekö se merkki jostain vanhenemisen tapaisesta, vaiko vain siitä, että aika tuntuu Suurlähettiläiden biisin tapaan syöksähtelevän ja hidastelevan aivan järjettömillä tavoilla. Sitä kuulemma sattuu, kun rakastuu.

Tänään päässä soi Lana Del Reyn Young And Beautiful. Haikean kaunis, häilyvä ja samalla uskoa tulevaisuuteen valava tunnelma on ihan huikeimmillaan tässä myös The Great Gatsbyn soundtrackilta löytyvässä biisissä.new hair 6 new hair 5
new hair 2

P.s. Mielestäni ministeri Arhinmäki saa ryypätä ihan niin paljon kuin lystää kolmen tonnin kello ranteessaan. Kyllä minäkin varmaan. Se on hänen valintansa ja tapansa viettää vapaa-aikaansa. Sen sijaan arvostaisin, jos hän itkisi vähän vähemmän Stubbin kaltaisten liikunnasta kiinnostuneiden ihmisten ajankäytöstä ja sen mukamas-mahdottomuudesta. Liikkumiseen ei tarvita kalliita salijäsenyyksiä, superfoodeja, personal trainereita, kalliita välineitä tai hervottomasti aikaa. Kaikki syyt olla liikkumatta ovat tekosyitä, ellei lääkärintodistus muuta totea. Jos taas ei kiinnosta, voi sitä ihan sanoa suoraan, ettei kiinnosta.

3 kommenttia :

noora kirjoitti...

Kyllä on kiva tukka! :)

Enni kirjoitti...

En tiedä onko se vaan mulla, mutta kommentointi-napissa on jotain häikkää. Kun sitä painaa, niin ei avaa tätä kommentointi-ikkunaa!

Mutta piti tulla sanomaan, että kaunis tukka! :)

Maria Morri kirjoitti...

Noora, kiitos! :)

Enni, kiitos kovasti. :) Hmm, en tiedä, en ole itse kommaillut nyt kenellekään, niin en osaa sanoa. :/ Mutta eniveis, mä en sille kuitenkaan oikein mitään voi, kun se on toi Bloggerin oma kommailusysteemi... :O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...