2.2.2014

Fiilistelykuvia viikonloppuun

Jatketaan vielä valon ja värien fiilistelyillä. On sanottava, että mä todellakin rakastan tätä asuntoani, vaikka se nyt kuinka onkin muovimatollinen opiskelijakämppä. Saunan ja oman parvekkeen (kevät, tule jo, haluan päästä nauttimaan aamukahvini ulkona lempeässä lämpötilassa) lisäksi ikkunat avautuvat kohti aurinkoa, kuten huomaatte. Huomaatte myös, etten ole päässyt vielä siihen asti, että olisin pessyt ikkunani... Se hyvä puoli pimeissä päivissä on, ettei näe kaikkea roskaa ihan niin selvästi. :D Mutta valo, se on huikean tärkeää.

light dance 2 light dance 3

Valon merkitys ihmiselle ja hyvinvoinnille on merkittävä, olen huomannut sen itsekin omassa elämässäni. Kaikki tuntuu helpommalta, kun aurinko hyväilee kasvoja, ja aivan liian lyhyen valoisan ajan jälkeen mieli on usein illansuussa haikeana. Koknaiset pilviset päivät ovat välillä karvaita pettymyksiä valonrakastajalle. Pakkaset toivotan nykyään ilolla vastaan, sillä silloin ilmakin kirkastuu. Onneksi talvi etenee kohti kevättä ja valon määrä senkun vain lisääntyy tulevina päivinä, viikkoina ja kuukausina. Pian on taas kevät. ^^

light dance 4

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

"Valon merkitys ihmiselle ja hyvinvoinnille on merkittävä, olen huomannut sen itsekin omassa elämässäni."

Tämäkin tietty, kuten kaikki muutkin asiat, on yksilöllistä. :) Itse esimerkiksi viihdyn melkein paremmin synkässä talvessa kuin valoisassa kesässä. Molemmissa vuodenajoissa on toki omat puolensa, en sitä kiellä.

Oma preferenssini voi tietysti johtua myös siitä, että saan ravinnostani reilusti D-vitamiinia (jota iho normaalisti syntetisoi auringonvalosta) ja ainakin väittävät, että sen saanti vaikuttaa myös mielialoihin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...