15.1.2014

Wends

wends at henrys pub 080114 3

En ole hirveästi lyhyen elämäni aikana harrastanut keikoilla käymistä, mutta varsinkin parin viimeisimmän jälkeen en voi kuin ihmetellä syvästi miksi en. Loppukesästä Tampereella nähty Idiomatic hurmasi välittömästi, ja vajaa viikko sitten Helsingissä lähdimme Ollin ja Maijan kanssa kuuntelemaan jyväskyläläistä Wendsiä, jota voi luonnehtia indie rockiksi. Nää muuten kuulostaa livenä noin miljoona kertaa paremmilta kuin levyllä, että jos tulee tsäänssi kuunnella poikia elävässä elämässä, suosittelen lämpimästi. Tsekkailkaa toki myös Wendsin Facebook-sivut!

Nuoret, mielettömän taitavat parikymppiset pojanklopit siellä vetivät huikeaa settiä, ja vaikka allekirjoittaneen amatöörikorva ei kaikkia hienouksia osaakaan erotella saatikka sitten aina arvostaa, meininki oli ihan loistava. Jälkeenpäin sain sitten kuulla tuon meikäläisen oman kitarahäiskän näkemyksiä juuri kuunnellusta setistä, ja oli kuulemma helposti yksi parhaista nähdyistä keikoista ikinä. Käykää itse kuuntelemassa, mitäs mä tiedän. :D Porukan laulajana toimiva Vilppu-Valtteri Johansson on muuten sitten ihan omaa luokkaansa, tätä tyyppiä kannattaa seurata!

wends at henrys pub 080114 5
wends at henrys pub 080114 4
wends at henrys pub 080114 1

Paras ilta!

Tsekatkaa vielä alta Wendsin supersympaattinen musiikkivideo The Dada Songille:


P.s. Kannattaa vakoilla myös Instagram-tiliäni, sieltä löytyy mm. videopätkää keikalta!

3 kommenttia :

Maija kirjoitti...

Paras seura, parasta musaa ja parhain fiilis taas hetkeen, siis mitä parhain ilta! Ihanaa kun innostuitte lähtemään seuraksi! Ei tarvinnu varmaan katua. ;)

Maria Morri kirjoitti...

Ei tosiaankaan tarvinnu ;) Loistavaa, että lähdit reissuun! ^^

Anonyymi kirjoitti...

jeee vihdoin kuvia joissa hymyilet!! lisää!!! :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...