12.1.2014

Päivän asu

linen and wool 6

Olen viihtynyt hyvän tovin Leppävaarassa, mutta nyt taas kutsuu kotoinen Manse ja opiskelut. Kevään ajan mm. virittelen taas pitkästä aikaa saksankielen taitoani, joka on päässyt käytönpuutteessa ruosteeseen, vaikka aikanani luin kieltä kahdeksan vuotta. Ajoitus on täydellinen, sillä huhtikuussa lähdemme Ollin, Nooran ja tämän miehen kanssa viikoksi BERLIINIIN!!! ^^ En ole aikaisemmin käynyt Saksassa, joten monella tapaa jännittävä reissu on edessä! Kaikki vinkit nyt ja jatkossakn otetaan lämpimästi vastaan. :)

Sain tuossa ennen viikonloppua kuitenkin erittäin mieluisen vieraan tänne Espoon kotiini, kun ystäväni/naapurini Maija ilmestyi keikan perässä ihan ex tempore yökylään. Torstai-ilta menikin sitten porukalla Ollin ja Maijan kanssa jyväskyläläistä Wendsiä fiilistellessä (tästä kuvia seuraa perästä!), ja seuraavana päivänä sain paitsi kokeneen blogikuvaajan, myös seuraa kaupunkikierrokselle. Kiitos siis Maijalle näistä asukuvista!

Kuvissa edustavat Spartoolta saadut, Vagabondin viehättävät kiilakärkibuutsit terävällä kärjellä. Ne ovat paitsi tukevat jalassa, myös sopivan hurjat terävöittämään muuten rentouteen tähtäävää asua. Nimittäin tuo COSin ylisuuri lampaanvillainen neuletakki on käytössäni jokaisena päivänä, jona en pue vaaleanharmaata kashmir-unelmaani. Harmaa t-paita puolestaan on pitkäaikainen haavehankinta Acnelta: pellavainen, väljästi istuva Wonder-teeppari, jonka täysin hulluna ihmisenä ostin joululahjarajoillani (enkä esimerkiksi ruokaa, mutta mitäs pienistä).

linen and wool 1 linen and wool 3 linen and wool 2 linen and wool 7

Neuletakki ja vyö: COS | Farkut: BikBok | Kengät: Vagabond (saatu Spartoolta) | T-paita: Acne | Laukku: Proenza Schouler PS11 | Rannekoru: Ideakoru | Sormus: Kalevala Koru

Oikein makoisaa sunnuntaita teille, ja mukavaa alkavaa viikkoa! ^^

4 kommenttia :

Salka kirjoitti...

Näytät ihanalta ja sädehtivältä :) Raportoi sitten meille, kuinka hyvin t-paita pitää kutinsa, tuollainen voisi omiakin päiviä sulostuttaa :)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitos, Salka! :) Raportoin kyllä :) Materiaali on ainakin aivan ihanaa <3

Anonyymi kirjoitti...

kivat ilmeet

Maria Morri kirjoitti...

Tänks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...