7.1.2014

Lämmitä mua niin mä lämmitän sua

cashmere sweater 2 cashmere sweater 3 cashmere sweater 1

Tänä talvena en ole joutunut palelemaan, eikä pelkästään siksi, että olen saanut osakseni niin paljon lämpöä ja rakkautta, tai siksi, ettei talvi oikeastaan ole päässyt missään vaiheessa kunnolla vauhtiin. Olenpahan vain oppinut lämpöisten villapaitojen merkityksen, kääriytynyt paksuihin kaulahuiveihin ulkona ja suosinut korkeavartisia buutseja. Elämä on liian lyhyt palelemiseen. & Other Storiesin kashmirvillainen neule on kaikessa pelkistetyssä ulkomuodossaan kaunis, pehmeä ja lempeä kuin syli.

Kuvissa näette myös BikBokin vetoketjuyksityiskohdilla varustetut Funk-farkut, jotka ovat tulleet niin suuriksi suosikeiksini, että kävin jo ostamassa toisetkin kaapin perälle, ihan vain varmuuden vuoksi. Superjoustavat housut ovat myös laadukkaat ja muotonsa todellakin erinomaisesti pitävät, vaikkakin useamman kuukauden aktiivikäytöllä satunnaisia katkenneita elastaanilankoja kankaan läpi meinaa jo tunkea....

Tuo COSin mattamustainen nahkavyö on muuten nerokkain vyöhankintani ikinä – leveä vyö ei herätä värinsä ja hillityn mattaisen olemuksensa ansiosta liikaa huomiota, ja musta solki käy muiden vaatteiden kaikenväristen metalliosien ja korujen kanssa yksiin, jos siis sellaisesta harmonisoinnista välittää. Minäkin vain välillä, en suinkaan ihan koko aikaa.

Ranteessa puolestaan killuu koko syksyn kättäni koristanut Ideakorun rannerengas. Tarinaa korun takaa voitte lukea tästä tekstistäni.

Alla puolestaan satunnaisia kuvaotoksia päiviltäni Leppävaarasta ja Helsingistä.

living4 living5
living3
living1

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! ^^

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei, moi, artikkeliin kummemmin liittymättä, saako esittää toiveen? Olisi mukava kuulla sun "työstä" tuolla piraattipuolueessa, vai pitäisikö tuota palkatonta toimintaa kutsua osallistavaksi sosiaaliturvaksi nykyään... Mutta niin, olisi kiva kuulla miten joku kansantajuisesti kirjoittaisi millaista on toimia politiikan keskellä? Millaista oli esimerkiksi tuo eduskuntavaalimylläkkä sinun silmistäsi nähden 2011?

Kirjoittelitkin kyllä juttuja tuolloin muutama vuosi sitten aiheesta enemmänkin, mutta olisiko jotain tuoreempaa näkökulmaa tai muuta jota voisit tuoda esille?

Mutta eipä tässä muuta, hyvia viikonloppuja sinne päin!

Maria Morri kirjoitti...

Moikka! Hyvä idea, kiitos siitä! ^^

Ihan vapaaehtoistoimintaa se kansalaisvaikuttaminen on, aktiivit pistävät omaa aikaansa, osaamistaan ja peräti rahaansa toimintaan sen verran kuin pystyvät tai hyväksi muutoin katsovat. :) Toiset enemmän, toiset vähemmän.

Nyt on ollut meillä täällä paikallisesti aika hiljaiseloa tämä syksy enimmäkseen, omalta osaltani olen yrittänyt keskittyä opiskeluihin kaiken muun elämänmuutosmyllerryksen keskellä, vaikkakin vaaleihin toki ollaan aloitettu hyvissä ajoin porukalla valmistautuminen. Tosi paljon on nyt mennyt aikaa sisäisiin keskusteluihin juurikin siitä, että miten nämä vaalit hoidetaan jne. Varmasti kirjoittelen taas lisää juttuja tästä lähempänä kevättä! :)

Sillä aikaa kandee tsekata vaikka tuo meidän uudistunut puolueohjelma ( http://piraattipuolue.fi/agenda/puolueohjelma) ja Eurooppa-ohjelma: http://arkisto.piraattipuolue.fi/asiakirjat/puolueohjelma_2013/eurooppa-ohjelma_2013.pdf :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään aivan valtavasti tästä asusta, niin simppeli kuin se onkin. ^.^ Vyö varsinkin on mahtava, harmi ettei niitä taida saada enää. Ostaisin saman tien.

/Hannele

p.s. Mahtavaa uutta vuotta näin jälkijunassa! Sulla vaikuttaa olevan hyvä vuosi tulossa. Voi kun saisin itsekin vastaavanlaista potkua tähän meininkiin!

Maria Morri kirjoitti...

Moikka Hannele, ja kiitos, ja ihanaa uutta vuotta myös sinulle! ^^ Asiat rullaavat ihanasti täällä – paitsi opiskelu on yhtä tuskallista kuin ennenkin. :D Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...