27.1.2014

Kotini keltaisia yksityiskohtia

Jokin jännä naksahdus on taas tapahtunut värittömyyttä palvoneessa mielessäni, nimittäin tammikuu on tuonut mukanaan uuden ja hämmästyttävän rakkauden keltaista väriä kohtaan. Tiedetään, tiedetään, keltainen on pitkään ollut sisustuslehtien ja sisustusbloggareiden trendiväri, ehkä jopa hieman jo so yesterday, mutta toisaalta se on iki-iloinen ja pirteä tapa sävyttää kodin yksityiskohtia.

Oma ratkaisuni on ollut värittää kotia tekstiiteillä, siis valita sitruunankeltaista (ja tämä on tarkkaa, erilaisia keltaisia ovat kaupat väärällään, ja usein vieläpä ihan vääriä keltaisia) sängynpeitteisiin ja sohvatyynyihin. Kun sisustuksen pohjana ovat valkoinen, harmaa ja musta, mukaan on helppo heittää melkeinpä mitä vain sävyä ja luoda uutta tunnelmaa, mikä on kätevää meille ajoittaisille vaihtelunhaluisille tyypeille. Sama pätee pukeutumiseenikin, ja oikeastaan juuri siitä tämän idean keksinkin.

Luonnollisesti (taas kerran) myöhäisherännäisenä ihmisenä Sonoksessani popittaa loputtomasti Coldplayn Yellow. Kuis muutenkaan?

yellow home details 4 yellow home details 1 yellow home details 2 yellow home details 3
Pirteää maanantaita kaikille!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...