28.2.2013

Nike Free

Olen ihastunut Conversejen jälkeen Niken Free-sarjan lenkkareihin. Valikoimassahan on olemassa sekä Training-kenkiä salikengiksi, että myös ihan juoksuun varta vasten tarkoitettuja Run-malleja. Lisäksi on pelkkä Free-malli, joka ilmeisesti on myös tarkoitettu juoksuun. Kenkämallin perässä oleva luku imeisesti viittaa kengän pohjan malliin. Vähän turhan monimutkaista, sanoisin kyllä, kun näitä eroja ei missään ole erikseen rautalangasta kuluttajalle väännetty.

Joka tapauksessa, Niken Free -kenkiä on näkynyt viimeisen vuoden aikan aika runsaasti tyyliblogeissa. Erittäin yleistä on käyttää lenkkareita osana siistiä arkiasua, siis muuallakin kuin lenkillä tai salilla. Huolitellut yksityiskohdat rentoon sporttisuuteen yhdistettynä on muutenkin tämä kauden juttuja. Kaikki korkkareita vieroksuvat lienevät innoissaan? ;) Siis vihdoinkin jalkaystävällistä ja käytännöllistä muotia. :D Luulenpa, että tietynlainen virtaviisaisuus ja sirous on tässä se, mikä ainakin muhun vetoaa. Yleensä on tottunut näkemään lenkkitossut ja muutkin treenikengät vähän möhkälemäisinä ja ristiriitaista kyllä, kömpelöinä jalkineina.


Kivaa joka puolella muutenkin vellovassa lenkkaritrendissä on se, että kun trendi aikaa myöten väistyy, kaikilla on valmiina ainakin jotenkuten urheiluun soveltuvat jalkineet. ;) Toisin kuin kolumnisti Virpi Salmi, mä uskon trenditreenamisenkin myönteisiin ja pitkäaikaisiin, kestäviin vaikutuksiin. Eikä fyysinen kyvykkyys todellakaan sulje älyllisyyttä tai henkistä kapasiteettia ulos, päinvastoin – kolme nimeä: Bruce Lee, Arnold Schwarzenegger ja Dolph Lundgren. Nuff said.


Omat suosikkini ovat ihan perustavanlaatuiset mustavalkoiset kengät, kuten nyt arvata saattaa. On tosin myönnettävä, että erilaiset värit ovat näissä kengissä yhtä lailla vetäneet puoleensa, mikä on vähän hämmentävää. Mut siis kattokaa nyt noita kaikkia ihania värejä! En olisi uskonut haaveilevani neonpinkeistä lenkkareista jakun ja sporttisen yläosan tai nahkatakin kaveriksi. Mitä tästä taas kerran opimme? Never say never. Pätee elämään muutenkin! Tästäkin huolimatta oma valintani ovat siltikin ne mustavalkoiset, jotka käyvät aina kaiken kanssa, ja joihin en edes teoreettisesti voi kyllästyä neonvärien mentyä pois muodista. :D

Alla olevan kollaasin jalkineet löytyvät Spartoon valikoimasta.

Tsekatkaa nyt silti vielä tämä Tiffany-väreihin puettu lenkkaripari. Aika ihanan överiä. x)

Kuva täältä
Sisältöyhteistyö

Muistutus: osallistu LUMIn lahjakortin arvontaan!

Ystävät rakkaat, tänään on virallisesti viimeinen päivä, jolloin voitte osallistua LUMIn 150 euron arvoisen lahjakortin arvonaan äänestämällä mieleistänne bloggaajastailausta!

Olen todella otettu siitä, että ansiostanne olen kisassa toisella sijalla, eli iso KIITOS teille kaikille, jotka olette jo äänestäneet! :) Nyt loppukiri päälle!

Äänestä LUMIn Facebook-sivuilla tykkäämällä suosikkistailauksestasi!


26.2.2013

Illamasqua

february illamasqua 12

Olen tykkäillyt jo tovin brittiläisestä kosmetiikkamerkki Illamasquasta, joka valitettavasti on täällä Suomessa tuntemattomampi merkki. Marraskuussa 2008 perustettu Illamasqua on tunnettu tunnuslauseestaan "Make-up for your alter ego", ja meikkikokoelmissa onkin rohkeita ja yllättäviä, teatraalisia värejä. Tämän kevään I´mperfection-kokoelmassa esimerkiksi on lehdenvihreä huuliväri täplikkäiden kynsilakkojen (niistä tulevat mieleen viiriäisen munat) rinnalla. Illamasqua haluaa olla toistamatta koventionaalisia kauneuskäsityksistä ja kannustaa sen sijaan ihmisiä meikkaamaan itsensä juuri sellaiseksi, kuin itsensä kokee tai haluaa muille esittää olevansa. Normeihin mukautuminen ei kuulu brändin tavoitteisiin.

Illamasquan mainoskampanjoissa käytetään myös monenlaisia ihmisiä. Viime vuonna Generation Q -kampanjassa esimerkiksi oli mukana normaalista totuttua vanhempia malleja (muutkaan mallit eivät itse asiassa edes olleet ammattimalleja, vaan aivan tavallisia ihmisiä) ja I´mperfection-kampanjassa korostetaan kasvoissa olevia piirteitä, jotka kenties helposti mielletään vioiksi, asioiksi, joita pitäisi peitellä. Yhdellä malleista on kasvoissaan suuri syntymämerkki, jota ei suinkaan pyritä peittämään, vaan josta tehdään osa tuon ihmisen yksilöllistä lookkia. Viime kesän Human Fundamentalism -kampanjaan taas on merkin sivuilla liitetty video saamelaisjoikaamisesta – meikkikokoelma pohjaa ajatukselle olla rohkeasti sitä mitä olet sen sijaan, että olisit mitä muut haluavat sinun olevan. I'm sold. Näin sitä mielikuvilla ja oikeilla sanavalinnoilla myydään. :D Illamasqua tekee muuten myös hautajaismeikkejä.

Mainoskampanjat ovat myös nostaneet paljon mielipiteitä. Viimesimpänä Ilalmasquan joulukampanja herätti kiihkeää keskustelua ja syytöksiä rasismista. Kuvissa näkyi vaatteitaan ja ihoaan myöten valkoiseksi stailattu ja vastaavasti mustaksi stailattu malli, joista jälkimmäinen toi monille mieleen blackface-meikin, jota valkoihoiset ovat käyttäneet näytellessään tummaihoisia henkilöitä varsin stereotyypittävillä tavoilla. Illamasqua pyysi sittemmin anteeksi, mutta myös puolusti kuvia.

Olkoot jokaisen itsensä päätettävissä, miten kohuun suhtautuu. Henkilökohtaisesti vastustan ehdottomasti rasismia ja näen hyvinkin ongelmat stereotyyppien toistamisessa ja pönkittämisessä, mutta toisaalta en vaadi muita olemaan myöskään ultrakorrekteja tai pidä ylipäätään tulkintoja kiveenhakatun mutkattomina, joskaan tämän taakse ei voi loputtomasti piiloutua ja paeta vastuutaan. On toki ristiriitaista, että koventionaalisia käsityksiä vastustava merkki tulee kutsuneeksi esiin mielikuvia, jotka joskus ovat aika arveluttavalla tavalla olleet hyvinkin konventionaalisia. Joka tapauksessa, luultavasti itse kukin on oppinut läksynsä, joten en koe suuria tunnontuskia kuluttaa merkin tuotteita jatkossakaan.

Jotkin meikkituotteiden värisävyille annetut nimetkin ovat välillä herättäneet ihmisissä ristiriitaisia tunteita, vai miltä kuulostaa sellaiset nimet kuin Repulse, Phallic, Milf, Heroine, Creep, Victim tai Sadist? Mä itse hurraan ihan vain jo sille, että uskalletaan näyttää, että näinkin voi tehdä, eikä ihan kaiken tarvitse olla Ruusunnuppuja ja Aamukasteita. :)

Niistä ihanuuksista sitten. Illamasquan tuotteet ovat erittäin, erittäin laadukkaita ja pigmenttisiä. Erityisen kehuttuja ovat poskipunat, kynsilakat ja irtopigmentit, ja itse olen vaikuttunut myös huuliväreistä ja siveltimistä. Hintaluokaltaan tuotteet muistuttavat Macia, joten ihan huolettomasti näihin ei rahaa heitetä, mutta jos siloin tällöin... Tilasinkin tuossa hetki sitten muutaman jo pitempään mieltäni kutkuttaneen ihanuuden! En ollut niin rohkea, että alkaisin käyttää vihreää huuliväriä ihan tässä vielä, joten aika kesyllä linjalla tuli nyt mentyä. ;D

february illamasqua 16february illamasqua 13
* Poskipuna sävyssä Naked Rose (mattainen, vaalea neutraalinsävyinen pinkki, hurjasti pigmenttiä, helppo levittää ja häivyttää) 

* Huulikiillot sävyissä Artifice ja Intimacy (vaalea nudepinkki ja hieman tummempi, ruskeampi ja hileinen nude, molemmat ovat kosteuttavan tuntuisia, peittävät erittäin hyvin ja niitä voikin käyttää sellaisenaan tai huulipunan päällä, mutta rehellisesti sanoen vain toinen näistä olisi kyllä riittänyt, sen verran samankaltaisia ovat) 

* Meikkikynä sävyssä Vow (luomen sisärajausta varten, sävy on hieman keltaiseen taittava, tässäkin hyvä pigmenttisyys, Illamasquan meikkikyniä voi muuten käyttää niin silmiin, huuliin kuin muutenkin iholle)

* Poskipunasivellin synteettisestä karvasta (unelmanpehmeä)

february illamasqua 15 february illamasqua 9 february illamasqua 11 february illamasqua 8 february illamasqua 6 
Vasemmalla Intimacy, oikealla Artifice february illamasqua 5 february illamasqua 4

Ihania! ^^

Mukavaa tiistai-illan jatkoa!

25.2.2013

Asu viikon alkuun

feb23 2013 2

Tällaisessa asussa viihdyin viikonloppuna.

Täytyy taas yhtyä jokavuotiseen valituskuoroon siitä, miten talvipukeutuminen alkaa jo kyllästyttää, pimeys alkaa kyllästyttää (vaikka hei päivät pitenee ihan silmissä!) ja se rajoittaa myös asukuvailua, ja kaiken hyvän päälle oma pukeutuminenkin tuntuu omasta mielestä vaihteeksi niin tylsältä. Ehkä se johtuu siitä, että olen koko talven kulkenut univormussani, eli mustissa pillifarkuissa, pitkä- tai lyhythihaisessa topissa ja joko Filippa K:n tai COSin villapuserossa tai -takissa. Mulla on tällä hetkellä käytössä tasan yksi ulkotakki talvikäyttöön. Kenkiä sentään on, jopa kyllä liikaa.

Rihkamalla muuten asua kuin asua saisi välittömästi piristettyä, statement-kaulakorut yhdistettynä collegepaidoista villaneuleisiin ovat edelleen kovaa huutoa, ja esimerkiksi Henkkiksellä olisi monta upeaa yksilöä, mutta olen taas vaihteeksi tehnyt periaatepäätöksiä olla ostamatta rihkamakoruja. Michael Korsin jykevä rannekello menee onneksi näyttävästä korusta.

feb23 2013 4

Olkoonkin, että pidän univormustani, ja että voisin miehen mukaan aina sännätä ties mihin juhlallisuuksiin niine hyvineni, niin siististi olen hänen mukaansa aina pukeutunut, välillä olen tuntenut tyylini aivan liian takakireäksi. Stockmannilla pyöriessä ei ehkä haittaa tuntea näyttävänsä keskiluokkaiselta business-naiselta, mutta siirrytäessä Henkkamaukalle sitä mieluummin sulautuisi edes omissa mielikuvissaan nuorekkaiden trendi-ihmisten inspiroivaan joukkoon. Huomaatteko, kyse on mielikuvista, identiteeteistä ja identifikaatiosta – mihin porukkaan mieltää omassa ja ehkä myös muiden päässä kuuluvansa. En tosin tiedä, miksi asiasta pitäisi kenenkään erityisesti välittää, mutta ihminen on sosiaalinen olento, joten jossain määrin tällainen pyörittely on lähinnä erittäin ymmärrettävää.

Joka tapauksessa, tästä asusta pidin taas enemmän – ehkä se johtuu siitä, että ulkona tarkeni ilman pipoa ja Vagabondin nauhalliset, Spartoon kautta saadut kengät ovat sopivalla tavalla rennot, funktionaaliset ja klassiset, kaikkea tätä yhtä aikaa. Selected Femmen shopperikassi on sekin upea, ja kassi on muuten saanut jatkoa – uusia variaatioita samasta ideasta on tehty siitä lähtien, kun tämä yksilö ilmestyi pari vuotta sitten ja on päätynyt aika monen olalle keikkumaan. Useampi bloggaajakin on juuri tähän kankaan ja nahan liittoon mieltynyt. Huomatkaa myös hieno kissaheijastin. Huonosti sijoitettu ja tosi pieni, tokkopa tuo kenenkään henkeä pelastaa, mutta niin sympaattinen. ^^

feb23 2013 5 feb23 2013 6

Takki ja huivi: All Saints 
Farkut: Acne 
Paita: Filippa K 
Kengät: Vagabond (Saatu) 
Laukku: Selected Femme

feb23 2013 7

Hauskaa alkanutta viikkoa!

Sisältöyhteistyö 

23.2.2013

Sovittelemassa Converseja...

fitting converse all star white 3

To buy or not to buy. Sehän on tuo ikiaikainen kysymys, eikö vain.

Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, haaveilen yhä vain sinnikkäästi valkoisista tennareista, ja Converset olisivat kyllä erityishienot siihen. Unelmani on oikeastaan koko ajan ollut matala light-malli täysvalkoisena ja nahkaisena, mutta sellaisia ei tunnu helposti löytyvän. Toinen vaihtoehto on klassinen perusmalli varrettomana, täysvalkoisena ja nahkaisena sekin, kiitos. Vaan kas kummaa, sellaisetkin tuntuvat olevan työn ja tuskan takana löytää. Spartoollakin on vain miesten kokoja. Vaikka käpäläni ovatkin vähän hobittimaisen suuret, koko 45 on kuitenkin hippasen liioittelua.

Asuna muuten on All Saintsin takki ja huivi, Filippa K:n paita ja Acnen (!!!) farkut. Kynsissä on Illamasquan neonpastellinen lila, Jo´Mina.

fitting converse all star white 1

Kävin kuitenkin testailemassa ja sovittelemassa kangasversioita punaisella raidalla mallista, jota nyt sitten harkitsen lightin puuttuessa. Mikä tässä nyt epäilyttää on se, että tämä klassinen malli tuntuu niin leveältä, suurelta, paksulta. Oma jalkani taas on pitkä ja kapea. Mielikuvissani siintävät sirot, valkoiset tennarit keväisillä kaduilla, ja nämä eivät nyt varsinaisesti näytä siroilta. :D Superhienoilta toki muuten. Juuri tuosta punaisesta raidasta en tässä oikein diggaa, se korostaa vähän turhan paljon pohjan paksuutta ja kengän leveyttä omaan silmääni. Ilman sitä luultavasti en epäröisi hetkeäkään. Siksi kyttään sieltä Spartooltakin niitä kokovalkoisia malleja. Kengät, serious business.

Tässä mallissa myös koko 39 on, yllättävää kyllä, aika väljä, mutta 38 taas vaikuttaa siltä, että tunnin kävelyn jälkeen varpaat huutaisivat armoa. Tuntuu siis ihan ookoolta kaupassa, mutta käytössä jalat kuolevat. Olen päättänyt, etten yksinkertaisesti hanki yksiäkään "ehkä nää menee" -kenkiä, joten kyllä se koko 39 olisi se valinta. 38,5 olisi tietysti mitä täydellisin, jos nyt joskus sellaiseen kokoon törmäisin ja voisin asian sovittamalla varmistaa.

fitting converse all star white 4 fitting converse all star white 2

Converseja tosiaan löytyy myös Spartoolta, ja kannattaa tsekata alennukset! Toimitus ja palautus on tuttuun tapaan ilmainen – ei hirveästi harmita, vaikka tulisikin valkattua se väärä koko, kun palautus on näin kivutonta. Terveisin maksoinpa tuossa taannoin itseni kipeäksi ihan vain siitä, että pelkästään sovitin nettikaupasta tilattua takkia, jonka sitten palautin. :( Olin aivan liian optimistinen mallin ja koon suhteen...

Mukavaa lauantai-iltaa sinne kaikille!

Sisältöyhteistyö

Hohdetta kasvoille – Poudre Signée de Chanel

with and without chanel poudre signee 6

Kirjoittelin aiemmin överihankinnastani, joka siis oli Chanelin korostuspuuteri, kera kauniiden lähizoomailukuvien, mutta tuolloin en ollut vielä päässyt kuvaamaan teille sitä tärkeintä, eli miltä tämä ihanuus näyttää iholla! Siinä vasta onkin muuten haastetta, voin kertoa – kun koko tuotteen idea on tuoda iholle hehkua, joka ei huuda ja kilju "katsokaa näitä keijukaispöyhiukkasia!" on aika hemmetin vaikeaa saada tuota eroa kameralla tallennettua. Vaan jospa kuitenkin yritetään.

poudre signée de chanel 4

Tässä alla siis ilman Poudre Signée de Chanelia (meikkipohja antaa itsessäänkin ihan vähän kaunista hohtoa, mikä tulee kasvojen korkeimmilla kohdilla aika selvästi esiin):

with and without chanel poudre signee 2 with and without chanel poudre signee 3

Tuossa muuten oli kulmaluulle jo eksynyt  samaa shampanjaista, ihan vähän kiiltävää luomiväriä kuin liikkuvalla luomella, eli tuo kiiltely noissa kahdessa edellisessä kuvassa sillä alueella ei ole mun luonnollinen ihoni, valitettavasti, muttei myöskään Chanel.

Vaan tässä alla nyt sitten Poudre Signée de Chanel iholla (poskipäillä, kulmaluulla, ohimolla, nenänvarressa):

with and without chanel poudre signee 8 with and without chanel poudre signee 5 

En tiedä, tekeekö kenellekään hyvää tarkastella omaa ihoaan ihan näin läheltä (vaikka yllättävän hyvältä toi nyt tossa näyttää verrattuna joihinkin muihin kuviin mun ihosta), mutta siinäpä nyt kuitenkin on. :D Laskekaa hajakarvat.

Kuten kuvista huomaa, korostuspuuteria on todella vaikea havaita (ellei zoomaa tosiaan noin lähelle kuin vikassa kuvassa), mutta jotain siellä joka tapauksessa on. Livenä kolmiulotteisesti liikkuvalla iholla eron huomaa paljon selkeämmin, puuteri hohtaa kauniin himmeästi. Just hyvä silloin, kun ei kaipaa metallisen paahtavaa lookkia tai selkeästi erottuvia, suurikokoisia hilusia. Tosin, olen mä kyllä tykästynyt myös siihen metallisen paahtavaan...

Mukavaa viikonloppua itse kullekin! ^^

P.s. Jee, olen tällä hetkellä kakkossijalla Lumin stailauskisassa, kiitos teille kaikille, jotka olette tähän mennessä äänestäneet minua! :) Jos et vielä ole saanut aikaiseksi, niin kannattaa käydä äänestämässä NYT, pelissä on meinaan mukana 150 euron arvoinen lahjakortti.... ;)

19.2.2013

& Other Stories -nettikauppa aukeaa 8. maaliskuuta!

Nyt on kuulkaa se odotettu päivä tiedossa & Other Storiesin nettikaupan avautumiselle! Suomalaiset voivat tehdä ostoksia tästä uudesta putiikista 8. maaliskuuta alkaen. Kauppa tulee löytymään osoitteesta http://www.stories.com/ .

Myös tuotekuvia on alkanut blogosfäärissä levitä aika lailla. On kyllä pakko sanoa, että COS tulee edelleen hyvin vahvasti mieleen, mutta eipä se kyllä haittaa allekirjoittanutta. Mielenkiintoisena huomiona merkillä tulee muuten olemaan valikoimassaan myös kosmetiikkaa. Onpa jännittävää nähdä, onko kosmetiikkatuotteiden laatu tyyliä H&M uusissa paketeissa, mutta ainakin ne paketit herättävät minussa paljon enemmän kiinnostusta kuin Henkkiksen välillä aika... paljon minua värikkäämmälle yleisölle suunnatut tuotteet. :D Näin ne paketoinnit, esillepanot ja mielikuvat myyvät, tai vastaavasti jättävät myymättä.

Alla vielä maistiaisia kevään ja kesän 2013 mallistosta. Lisää bongauksia voi maistella & Other Storiesin Tumblr-blogista.


Kuvat: & Other Stories

17.2.2013

Kyykkävarjobileet

Tosiaan viikko sitten Akateemisen kyykän MM-kilpailuiden iltana istuttiin tyttöjen kanssa iltaa Hervannassa porukalla nyyttärimässytysten ja siiderien merkeissä. Totaalisen leipomarajoitteisena oma antini illalle olivat hedelmät ja Nooran palkkaaminen cocktail-lihapullien tekijäksi. :D

Baarikin oli tapetilla, mutta eipä sinne tullut tällä kertaa lähdettyä. Sen sijaan mahansa kyllä sai täpötäyteen ja naurettua taas koko poppoolla enemmän kuin koko edeltäneellä viikolla: varsin onnistunut ilta siis! Tui tui vaan kaikille. ^^

DSC00376 DSC00389 DSC00379 DSC00385 DSC00387 DSC00390
Oon siiderinirso, muttä nää Kissin sokerijuomat on kyllä ihan parhautta. Eikä muuten ollut, valitettavasti, maksettu mainos. :D
DSC00415
En silti pistä edellämainitun piikkiin näitä duckface-pusukalatteluita x) Ihan tietoinen valinta. Vieressä Noora.
DSC00435
Jossu ja Kaisa + kamerameemi: "Mä otan susta kuvan ku sä otat musta kuvan!" ^^
DSC00441
Mukana myös Maija ja "Moi mä juonin jotakin sun pääsi menoksi" -ilme :D Tilanteen aiheuttanut käsirasva puuttuu kuvasta.
DSC00438
Tämä ilme taas on vain taidokasta poseerausta. :D Vieressä Julia.
lumienkeli2 
Kotimatkalla... Kiitos Nooralle kuvanotosta. :D

16.2.2013

Poudre Signée de Chanel

Olen viimeisen puolen vuoden aikana jotenkin naksahtanut päästäni pahemman kerran ja tullut hankkineeksi muutaman aivan ylihintaisen kasvotuotteen. (No mitäs uutta tässä nyt oikeastaan on?) Olen nimittäin vähitellen löytänyt korostustuotteiden eli highlightereiden ihmeellisen maailman ja alkanut ihan uudenlaiseksi harakaksi. Korostuspuutereiden ideana on siis muotoilla kasvoja – niitä leviteään kasvojen korkeimpiin kohtiin, yleisimpänä kulmaluu ja poskipäät. Vastaavasti varjostustuotteilla voi syventää kasvojen muotoa poskipäiden alta, ohimoilta ja leukapielistä.

Uusin hulluuteni, jota en edes viitsi yrittää selitellä sen kummemmin, on Chanelin tämän kevään meikkikokoelman Poudre Signée de Chanel, joka on hyvin haalea pinkin ja shampanjabeigen välimuoto. Sen ympärille onkin rakentunut jo joulukuusta lähtien blogosfäärissä vahva hype, ja tämä Limited Edition -tuote luultavasti myy itsensä loppuun vauhdilla. Enpä ole meinaan ainoa täysin tärähtänyt harakka! Noh, tässä toki avustamassa ostopäätöstäni olivat Stockmannin (*) kanta-asiakaslahjonnat.

poudre signée de chanel 4

Mikä tekee juuri tästä korostustuotteesta kokoelmassani erityislaatuisen on sen erittäin hienojakoinen, mutta erittäin runsaspigmenttinen rakenne. Aikaisemmat tuotteeni ovat vaihtelevasti glitterpommeja tai överimetallisia hohtopommeja (ja ah niin ihania!), joten meikille-joka-ei-näytä-meikiltä oli paikkansa. Erityistä on myös puuterin pinnassa oleva upea logokuviointi, jota tietysti kukaan ei meinaisi raaskia sotkea käyttämällä tätä överituotetta. Voin kuitenkin sanoa, että kerran se vain kirpaisee.

Puuteri jättää kasvoille glitterhilujen ja metallisen kiillon sijasta himmeän hohteen, jota voi halutessaan kerrostaa voimakkaammaksi. Hienojakoisen koostumuksensa ansiosta se on varsin armollinen ihohuokosia kohtaan (yleensä korostustuotteet korostavat myös niitä vähän tarpeettoman paljon), ja tuote myös pysyy kasvoilla koko päivän.

poudre signée de chanel 3

Ylellinen puuteri tulee ylellisessä pakkauksessa. On siinäkin silti epäkohtansa. Sormenjälkiä magneetin tavoin itseensä keräävä muovirasia on taattua upeaa Chanelin estetiikkaa, ja se tulee samettipussukassa, joka niin ikään kerää itseensä nöyhtää, karvoja ja pölyä. Everybody wants Chanel. Pussukassa on mukana myös sieniapplikaattori, jolla puuteria voi levittää kasvoille, mutta tykkään kyllä käyttää enemmän ihan kasvosiveltimiä.

Ilman tätä tuotetta voi aivan hyvin elää. Niin voi ilman montaa muutakin asiaa.


poudre signée de chanel 1 poudre signée de chanel 8 poudre signée de chanel 5 poudre signée de chanel 6

Mukavaa loppuviikonloppua kaikille! ^^

(*) = mainoslinkki


P.s. Muistakaa käydä äänestämässä Lumin bloggaajakilpailussa, äänestämällä osallistuu nimittäin lahjakortin arvontaan! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...