30.11.2013

Talven ensimmäinen asu

asukuvia 021213 1

Sisältöyhteistyö: Spartoo

Moikka taas kaikille! Mun blogaustahtini on näemmä nyt talven tullen inasen hidastunut, mutta ei anneta sen häiritä, täällä tämä bloggaaja edelleen hilluu! Talvikin on saapunut Tampereelle, ja sen myötä olen kaivanut esiin parhaat talvisaappaani, jotka olen tuossa vuosi takaperin saanut valita nettikauppa Spartoon kautta itselleni.

Marc O'Polon saappaat ovatkin kyllä toimineet aivan erinomaisesti Suomen talvessa: niistä löytyy pitävä kumipohja riittävällä urakuvioinnilla, ja saappaiden takaosassa oleva joustokangas mahdollistaa sen, että varren sisään mahtuu paksummatkin farkut – tai kuten omassa tapauksessani pahimmilla pakkasilla, farkut ja pari kerrosta villasukkahousuja niiden alla.

asukuvia 021213 10

Teen yleensä talvella kaikista jalkineistani vielä entistäkin lämpimämmät lisäämällä niihin villaisen pohjallisen, joka auttaa pitämään herkästi palelemaan taipuvaiset varpaat lämpimänä ja askeleen kevyenä.

Asukuvista muuten kiitos taas kerran blogikolleega Nooralle! Käytiin tuossa pyörähtämässä keskustassa aikamme ratoksi, ja Keskustorille rakentuva joulutori sekä "jäätynyt suihkulähde" kutsuivat luokseen nappaamaan asukuvia. Ja muikistelukuvia!

asukuvia 021213 11

Lupaan täten, että seuraavat asukuvat ovat jo sitten jotain muuta kuin ulkovaatekuvia. ;) ...Ellen sitten pyörrä sanaani ja innostukin esittelemään juuri samaisen pyörähdyksen aikana second handina tekemääni ulkoiluvaatelöytöä, nimittäin voin sanoa, ihmiset, että nyt kyllä kelpaa käydä pulkkamäessä tai vaikka laskettelemassa! Hämmästyttävää, etten ole lukioaikojen jälkeen edes kaivannut kunnon toppatakkia puhumattakaan paksuista toppahousuista. Tammikuussa on kuitenkin tiedossa talviriehaviikonloppu ystävien kanssa Himoksella, ja kaikenlaiset lumeen liittyvät aktiviteetit ovat olleet ahkerasti tapetilla, joten talvisten ulkoiluvaatteiden hankinnasta tuli aika äkkiä mielestäni hyvä idea. :D

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...