29.12.2013

Instaweek: XMAS

Joulut on nyt vietetty hyvässä seurassa, niin Kalevassa kuin Äetsän Kiikassakin. Paremman kuvamateriaalin puutteessa saatte ihastella pettämätöntä Instagram-laatua. ;)


1. Legendaarinen The Joulukalenteri oli vain ihan pakko tilata, kun sen jostakin suomalaisesta nettikaupasta bongasin. Ensi vuonna aion katsoa joulukuussa joka päivä yhden jakson. ^^

2. Joulukoristeövereistä ei ole meikäläisen kanssa huolta, mutta olkiset joulupukit ovat sympaattisia.

3. Café Europan glögijuomat ovat parhautta, suosittelen lämpimästi.

4. Sain yhden käden sormilla laskettavan määrän joulukortteja (hyvä niin, en ole nimittäin itse lähettänyt kortteja kenellekään vuosikausiin), mutta ylivoimaisesti parhaat kortit ikinä sain Ollin veljentytöiltä. ^^ Itse suurella huolella piirrettyjä ja kirjoitettuja ei voita mikään.


5. Jouluateria Kalevassa oli runsas ja maittava – niin runsas, että noista ruokamääristä olisi kolmekin ihmistä syönyt kahden päivän sijasta kokonaisen viikon. (What else is new?)

6. + 7. Jouluvalot ja kynttilät ovat parhautta joulussa. Siis ihmiten ja rauhallisen tunnelman jälkeen, krhm. En muuten aio luopua asuntoni sisustuksellisista jouluvaloista ainakaan ennen toukokuuta.

8. Jouluaattona tuli vilkuiltua myös vanhoja valokuvia, ja eikös sieltä löytynyt myös Maria 5v. Joulupukkia esittävän henkilön, luultavasti kummisedän sylissä. Epäilevä asenne on löytynyt jo alta kouluikäiseltä muksulta, ja hyvä niin. :D Ja mikä tukka!


9. Rakkaat lukijat, tavatkaa poikaystäväni Olli. Olli, tässä ovat rakkaat lukijani. Hihitys ja kiherrys. ^^ Life is good.

10. Joululahjaksi sain poikaystävältä Sonoksen äänentoistovermeet, kyllä nyt kelpaa taas kuunnella musiikkia. Uudessa kämpässä on tähän asti soineet vain Macbookin kaiuttimet.

11. Itse puolestani lahjoin Ollia hartaasti kaivatulla Morrisseyn elämäkertateoksella. Tyyppi on muutenkin aivan brittimusafriikki. ;) Kirja oli kääritty ovelasti pehmeään kaulahuivipakettiin. Tosin, se pehmeiden pakettien meemimäinen dissaus on kyllä jotain, mitä en vieläkään ymmärrä. :D

12. Mummulta puolestani sain lahjaksi joitakin tarpeellisia keittiövälineitä sekä ihanan lämmintä ja pehmeää villaa päälle puettavaksi niin paidan, sukkien kuin sukkahousujenkin muodossa. Kyllä nyt kelpaa!


13. Sain kirjalähetyksen aatonaattona periaatteella laita kirja kiertämään. Jonathan Gloverin Ihmisyys: 1900-luvun moraalihistoria on teos, joka jokaisen ihmisen pitäsi aivan ehdottomasti lukea. Pakolliseksi teokseksi lukioon?

14. Kiikan joulukuusen olivat koristelleet ahkerat pikkutontut, ja hienostipa olivatkin koristelleet. En olis osannut itse paremmin. ^^

15. Ei joulua ilman piparisuklaata. Ei vain ole. Pitääkin uuden vuoden jälkeen laskea naamassa kukkivat finnit ja tehdä uudenvuodenlupauksena suklaalakko. Sniff.

16. Laitoin suosittelin ja maanittelin Ollin lukemaan George Orwellin klassikkoteoksen Animal Farm. Suosittelen teillekin. Ylipäätään kannattaa lukea kirjoja. :D

Meikä lähtee nyt suunnittelemaan uuden vuoden pippaloiden nyyttäriviemisiä ja käpertyy sitten kainaloon tsekkailemaan Netflixiä. On myös mahdollista, että harhaudumme uppoamaan illaksi Minecraftin ihmeelliseen maailmaan.... Palaillaan piakkoin taas langoille! Mukavaa sunnuntaita itse kullekin! ^^

5 kommenttia :

NooranElämää kirjoitti...

hihihihi. olli. hihihihi. poikaystävä. hihihihi. hihihi.

Maria Morri kirjoitti...

:D HIhihhihihihi ^^ <3

Anonyymi kirjoitti...

Siis tän Ollinko takia erosit edellisestä poikaystävästäsi? :O

Maria Morri kirjoitti...

Lol, ne syyt on käsitelty aikanaan tässäkin blogissa tasan niin yksityiskohtaisesti kuin alan niitä julkisesti ikinä käsitellä, lue sieltä. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vain tervettä uteliaisuutta. :-D

En löytänyt mistään postauksesta/kommenteista sen kummempia syitä, mutta olet toki oikeutettu yksityisyyteesi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...