6.12.2013

Äänestä vuoden eleganteinta drinkkiä ja voita kylpylälahjakortti!

Sisältöyhteistyö

musta sydan 1

Pääsin mukan Chambordin ja Indiedaysin yhteistyökampanjaan, jossa pitää ideoida oma drinkki. Mukana olevat bloggaajat kisaavat leikkimielisesti toisiaan vastaan – haussa on nyt vuoden elegantein drinkki, ja voittajan päätätte te, rakkaat lukijat!

Tätä kilpailua varten pääsin myös osallistumaan bloggaajien Inspiration Dayn yhteydessä järjestettyyn drinkkikouluun, jossa ammattitaitoiset baarimestarit opettivat muutamia käytännöllisiä vinkkejä ja innostivat ylipäätään kokeilemaan drinkkientekoa ihan kotosalla – liian harva on löytänyt tämän ilon, vaikka drinkkien tekemisen ei tarvitse olla mitenkään monimutkaista tai kamalan työlästäkään. Ja puhun siis vähän muusta kuin alkoholin ja energiajuomien sekoituksesta. :D

Yksi tärkein mieleeni jäänyt opetus oli käyttää aina ja ikuisesti vain tuoreita raaka-aineita, ja niinpä käytin sitruunamehuna ihan juuri hedelmästä omin pikku kätösin puristettua sellaista, enkä tyypilliseen tapaani valmista tehdasmehua. Tietystikin pieni vaivannäkö tekee aina myös kaikesta paremmanmakuista. ;) Tässä siis oma drinkkini:

Musta sydän
2 rkl Chambord-likööriä,
1 rkl Apteekin salmiakki -mixeriä,
1 tl tuorepuristettua sitruunamehua
Täytä loput lasista marjasiiderillä
Sekoita

Valmista!

Chambord-likööri on mustaherukkainen ja marjainen, aika makea maultaan. Sen maku sopiikin siis erittäin hyvin yhteen marjasiiderin kanssa, ja myös alkoholiton salmiakki-mixeri sopii marjaisten makujen seuraan. Koska yhdistelmä on sellaisenaan todella makea, kannattaa mukaan lisätä tuo sitruunamehu, joka antaa juomalle ryhtiä ja tasapainottaa makeaa suutuntumaa. Jäät pitävät juoman kylmänä – eikä muuten myöskään kannata pihdata niiden jäiden kanssa, sillä mitä enemmän jäitä, sen paremmin ne pitävät toinen toisensa kylmänä eivätkä sula ja laimenna juomaa. Tuota kyseistä salmiakki-mixeriä muuten löytyy sitten hyvinvarustetuista marketeista.

Äänestäkää siis mieleisintänne drinkkiä Chambordin Facebook-sivuilla tykkäämällä suosikkidrinkkinne kuvasta: https://www.facebook.com/ChambordSuomi . Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Långvikin lahjakortti, joka oikeuttaa yöpymiseen kahdelle kylpylähotellissa (1 yö) sisältäen Buffet-aamiaisen ja vapaan pääsyn kylpylään. Palkinnon arvo on 155 euroa. Kilpailu on käynnissä 29. 11. – 19. 12.!

musta sydan 2

Muistakaa käyttää alkoholia vastuullisesti! Pitäkää kaverista aina huolta, ja nauttikaa kohtuudella, jos otatte.

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...