3.11.2013

Unelmien pesä


 Asioita, joita haluan unelmakotiini:

1. Valoa
2. Väljyyttä
3. Huolitellun ja huolittelemattoman harmonia
4. Harmaan, valkoisen ja muutamien väripilkkujen suloinen sekamelska
5. Industrial-viboja yksityiskohdissa
6. Orgaanisia muotoja ja yksityiskohtia
7. Kulmikkaita muotoja
8. Kukkia. Tekokukkia. Pidän estetiikasta, en vaivannäöstä.
9. Lampaantalja. Tai pari.
10. Eläväisen näköisiä pintoja ja materiaaleja
11. Penkki ruokapöydän ääressä
12. Metallia ja puuta, rosoisina, kuluneina, herkkinä ja elämää nähneinä
13. Palanen luontoa, universumia ja maailmankaikkeutta – jossakin sellaisessa muodossa, joka ei vaadi elossapitämistä tai ylläpitoa. :D
14. Tummia, graafisia yksityiskohtia, muttei liikaa tummia pintoja viemään valoisuutta pimeän puolelle – haluan kotini olevan kuin ilmakupla, jossa hengittää ja kerätä energiaa, ei luola, johon kaivautua talviunille.Yllättävää kyllä, en halua kokovalkoista kotia (vaalea harmaa muuten kyllä sitten taas menettelisi), vaikka sellainen joissain yksittäistapauksissa näyttääkin todella kauniilta. Livenä olen päätynyt pitämään tällaisia toteutuksia liian kliinisinä ja sitä paitsi, mustiin joka päivä pukeutuva onnistuisi muutenkin lähinnä olemaan oman kotinsa sotkupiste. Toisaalta, sitähän me ihmiset olemme joka tapauksessa, oman elämämme suurin ongelma.

Ai niin. Inhoan yli kaiken sitä joka paikasta löytyvää peruskoivuviiluvärikuvioasiaa. Hyvin harvassa asiassa se toimii mun silmääni miellyttävällä tavalla, ja silloinkin lähinnä yhdistettynä esimerkiksi valkoiseen tai mustaan. Onneksi melkein kaikkea saa sitten edes kliinisen valkoisena. Sairaalavibakin voittaa koivun mennen tullen anyday.

Kuvat via Trendenser, Alvhem, Convoy, 20 kvadrat, MXINTE, Emmas Designblogg, Bungalow5, Daniella Witte

2 kommenttia :

Enni kirjoitti...

Aika ihania, kyllä tuollaisessa valkoisessa kelpaisi asustella.

Jostain syystä oon alkanut lämpeemään koivun väreille. :D En tiedä, mitä tapahtuu, nimittäin ennen vihasin! Sen avulla saa vain sellaista lämpöä, jos se siis on ihan tietyn sävyistä haha. Ehkö tiedä osaisinko yhdistellä sitä, mutta jossain näin ihania kuvia ja ne herätti mut.

Tosin näitä nyt tulee, atm mun kaikki huonekalut on ruskeita ja beigejä. Jee 2008... :D

Nanna kirjoitti...

Oi miten kauniita kuvia! Ihailen usein muiden minimalistisen värisiä ja hillittyjä koteja niin kuvista kuin paikan päälläkin, mutta itse en silti osaisi asua sellaisessa - kaipaan ympärilleni värejä, taidetta ja vähän boheemia sekamelskaa (ei liikaa kuitenkaan) :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...