20.11.2013

Tänään: Vihan liekit!


Tänään tänään tänään, vihdoin tänään pääsen katsomaan leffateatteriin Nälkäpelin (The Hunger Games) jatko-osan Vihan liekit (Catching Fire), jota onkin kaveriporukalla odotettu hyvä tovi! Lieni aika selvää, että liput hankittiin about heti, kun pystyi. Kesäkin ihan meni kirjatrilogiaa kahlatessa (muun muassa) ja upean, asenteikkaan ja viisaan Jennifer Lawrencen muita leffoja ihastellessa. Ja jousiammuntakurssille menosta haaveillessa (kyllä mä vielä saan aikaiseksi!).

Viime Tampereen päivänä allekirjoittanut muuten kävikin ihan täpinöissään vähän testailemassa Armonkalliolla jousta, ja oon kyllä nyt ihan vakuuttunut tulevasta mestariampujan urastani. Krhm. Tsekkailkaahan kaikki kiinnostuneet Tampereen Jousiampujien sivut! Tarina muuten kertoo, että Jennifer Lawrence on ihkaoikeastikin aikamoisen etevä jousen kanssa. Lääh, mulla on ehkä girl crush.

Löytyykö teistä lukijoiden joukosta jousiampujia? Entä muita Nälkäpeli-faneja? ;)


3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Lihan leikit. Toi jousi näyttää ihan paistinlastalta XD

Enni kirjoitti...

Ah toi näyttelijä on kyllä ihana! Ja tykkäsin, tykkäsin!

Roosa kirjoitti...

Ite aijon mennä perjantaina katsomaan. Kerran olen päässyt leirillä jousiammuntaakin kokeilemaan ja tykkäsin tosi paljon :) Olen lukenut Vihan liekit kirjan, joten nyt odotan innolla että pääsen näkemään sen elokuvana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...