9.11.2013

Pinkki on pinkki

pink hair and grey college 1

Kuten juuri demosin viimeisimmän kampaajareissun jäljiltä Label M:n uutta Powder Pink Sprayta ja sen kykyä tuottaa hiuksiin aivan aavistuksenomaista sävytystä, tällä kertaa päätin kokeilla ihan full-on pinkkiä tukkaa. Tosin, aivan koko päähän en kuivashampoomaista tuotetta vetänyt. Leveät raidat, joita voi haalistaa ja joiden rajoja häivyttää ihan vain yksinkertaisesti harjaamalla, riittää. Kyllä tää My Little Pony -tukka on vaan aika makea. ;)

Sellainen huomio on kyllä tehtävä tuosta pinkistä kuivashampoosta, että oikeasti, heittäkää päällenne pyyhe tai edes jotain, nimittäin tuolla on helppo saada kauluksensa pinkeiksi. Ja mustan kaulaliinansa muuten myös, jos riittävän tiiviisti kietoo sellaisen kaulaansa. :D Sen sijaan iloksenne voin kertoa, että esimerkiksi tyynyliinoihin ei kieriskellen vietetyn yönkään jäljiltä jäänyt mitään pinkkejä jäämiä.

Seuraavana päivänä kuitenkin puuterinen tuote alkaa entisestään haalentua vähitellen varistessaan, ja pian väri onkin vain haalea muisto. Ei siis mitään liian kestävää ja pysyvää, yhden-kahden päivän juttu, sopiva yksittäisiin tilanteisiin, tilaisuuksiin ja tapauksiin. Ja lähtee ihan vedellä, niin käsistä, vaatteista kuin hiuksistakin. Parhaimmillaan väriloisto on ihan luonnonvalossa, keinovalossa sävy alkaa muistuttaa hieman punajuurta. :D

Powder Pink Spray tekee hiuksista mattaisat ja antaa niille kuohkeutta. Omassa tukassani se on yhtä kuin kuivanoloinen, helposti takkuuntuva peikkotukka, mutta aikansa ja paikkansahan sillekin on. ;) En siis ottaisi tästä mitään päivittäistä rutiinia, jo ihan senkin takia, että pullo tätä pinkkiä maksaa Suomessa sellaiset parikymppiä. Mutta kuten sanottua, yksittäisissä tilanteissa aivan passeli. Ja ihana! ;)

pink hair and grey college 8 pink hair and grey college 5

4 kommenttia :

Jenna kirjoitti...

Noi on niiin siistit!! :D Ihailin jo facebookissakin :)

Maria Morri kirjoitti...

Kiitti! :) Tekis mieli vetää tolla koko pää ja olla ihan pinkki, mutta tuntuu et menis kyl ihan sikana tota tavaraa päähän :D Ja tosiaan parhaimmillaan se on tolleen luonnonvalossa, että sisäbileisiin en ehkä haluais tota laittaa sit kuitenkaan :P

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pahoittelut koska seuraavaksi kysymäni juttu on varmastikin pyörinyt täällä useaan otteeseen, mutta itse en kovin aktivisesti ole blogiasi viime vuosiin ehtinyt seurata, joten kysynpä kuitenkin - mistä toi ihana kaulakoru lienee peräisin? :)

Maria Morri kirjoitti...

Se on Ideakorulta! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...